Bino Dřevěné kostky - Baribal

Bino Dřevěné kostky - Baribal

Bino Dřevěné kostky - Baribal

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 166 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bino Dřevěné kostky - Baribal - popis produktu

DŘEVĚNÉ KOSTKY

Dřevěné kostky polepené obrázky s veselým motivem Medvídka Baribala a jeho přátel. Praktická dřevěná krabička o velikosti cca 13 x 5 x 20 cm, do které je možné kostičky vždy hezky uklidit, obsahuje celkem 9 dílků. Jednotlivé části je možné k sobě různě stavět podle 6 obrázků uvedených na krabičce, které slouží jako předloha. Skládáním obrázků si děti upevňují myšlenkovou operaci syntézy, zlepšují si koordinaci oka a ruky a při stavění tvořivě procvičují konstruktivní myšlení. Kostky menší děti také rády použijí na konstruování a bourání vysokých komínů. Starším dětem se kostičky budou hodit jako základ různých staveb a ohrad. Tato hračka, která je vhodná pro děti od 2 let, nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku. 

Materiál: dřevo

Velikost balení: 13 x 5 x 20 cm

Věk: 2+

Určení: pro kluky i holky

Obrázkové kostky Bino Dřevěné kostky - Baribal:Obrázkové kostky jsou klasickou a velmi oblíbenou hračkou pro malé děti. Dřevěné kostky jsou polepeny veselými obrázky Medvídka Baribala a jeho přátel. Na krabičce najdete 6 obrázků, které slouží jako předloha k sestavení kostek. Jednotlivé kostky se skládají k sobě podle potřeby tak, aby výsledný obrázek souhlasil s předlohou. Skládání kostek učí děti logice, soustředění, motorice a celkově procvičují jejich obratnost a myšlení. Kostky se dají využít také na stavění vysokého komínu nebo jiných útvarů. 

Zasouvací dřevěná krabička plná dřevěných kostek s obrázky. Sestavte veselé obrázky s medvídkem Baribalem a jeho kamarády. Oblíbená tradiční hračka, kterou děti milují. Krabička obsahuje 9 ks dřevěných kostek, z nichž je možné sestavit 6 různých obrázků

Produkt Bino Dřevěné kostky - Baribal patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bino, barevné provedení je mix barev, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné kostky, patří pod značku Bino, v barvě mix barev, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt Bino Dřevěné kostky - Baribal má přiřazen EAN kód 4019359132054.

Bino Dřevěné kostky - Baribal - parametry produktu

Bino Dřevěné kostky - Baribal - historie ceny a dostupnosti

Bino Dřevěné kostky - Baribal - další zajímavé produkty

Bino Dřevěné kostky - Baribal - jak nakoupit nejvýhodnější?