Beurer Masážní vanička na nohy FB 12

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 839 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 - popis produktu

Masážní přístroj Beurer FB 12:   Dopřejte si spolehlivou relaxaci pro vaše unavené nohy s touto masážní vaničkou od společnosti Beurer. Perfektně prokrví a namasíruje vaše chodidla. Masážní vanička vám nabídne celkem 3 funkce masáže, a to ohřev vody, vibrace a bublinkovou masáž. Je vhodná do velikosti nohy až 47. Díky speciálním výstupkům efektivně stimuluje reflexní body a pomáhá tak k celkové relaxaci. Samozřejmostí jsou i protiskluzové podložky pro perfektní bezpečnost. ParametryMateriál: plastPříkon: 60 WRozměry: (v × š × d): 12 × 38 × 34 cmMaximální velikost chodidla: 47 (13)Počet funkcí: 3

Masážní vanička na nohy FB 12 provádí příjemnou nožní masáž. Dokáže znovu rozproudit krev v unavených nohách. Beurer FB 12 se třemi funkcemi je vhodná pro domácí použití. Masážní výstupky podporují nožní klenbu.

Produkt Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 patří do skupiny produktů Masážní přístroje, patří pod značku BEURER, v barvě fialová, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, 4home.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 popisuje EAN kód 4211125632052.

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 - parametry produktu

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 - historie ceny a dostupnosti

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 - další zajímavé produkty

Beurer Masážní vanička na nohy FB 12 - jak nakoupit nejvýhodnější?