Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 - popis produktu

Čisticí kartáček na pleť Beurer FC 45: Pokožka obličeje je denně zatěžována nepříznivými vlivy a stárne dříve než na jiných částech těla. Máte dojem, že je na vašem obličeji rovněž opotřebovaná a váš vzhled už není příliš reprezentativní? S přístrojem Beurer FC 45 tento problém vyřešíte jednou pro vždy. Tento čisticí kartáč je určen pro hloubkové čištění pleti, které navíc zvládnete snadno a rychle. Klíčové vlastnosti čisticího kartáče na pleť Beurer FC 45Určen pro hloubkové čištěníModerní design a kvalitní zpracováníJednoduché a efektivní používáníBeurer FC 45 se 2 stupni rotaceVoděodolnost IPX-7 Snadná regenerace pokožky s Beurer FC 45Pro dokonalý efekt stačí dámský čisticí kartáč pro péči o pleť Beurer FC 45 používat jednou týdně. Použití je naprosto jednoduché a efektivní. Zajistí vám zdravější a krásnější vzhled, který je pro ženu tak důležitý. Přístroj můžete používat klidně i ve sprše díky typu krytí IPX-7. Provoz přístroje je akumulátorový a dovoluje vzít si ho tak všude tam, kde ho potřebujete. O stavu baterie uživatele informuje kontrolka, tudíž se vám nestane, že by se vám zcela vybil. V balení naleznete čistící kartáč pro každodenní péči o pleť.Baterie:2× AAARozměry:16 × 4.5 × 4.5 cm

Beurer FC 45 čisticí kartáč na pleťPro znatelně jemnou a krásnou pleť je tu nový Beurer FC 45 čistící kartáč. Je až 4x účinnější než čištění rukou, Vaše pleť tak bude důkladně zbavena všech nečistot a makeupu. Napájení na baterie, dvoustupňová rotace kartáčku, voděodolný - lze ho používat i ve sprše.Vlastnosti produktu BEU-FC45 typ produktu: čisticí kartáček na obličej bateriový provoz typ baterie: AAA (LR03) počet baterií: 2 odolný proti vodě

Elektrický kartáč na obličej čistí až 4krát důkladněji než ruční čištění. Je jemný a důkladný, což znamená, že vaše pokožka bude znatelně měkčí a budete mít zářivou pleť.

Produkt Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 patří do skupiny produktů Kosmetické pomůcky od značky BEURER, barevná varianta je bílá v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz a je designován .

Tento produkt se nachází v kategorii Čištění pleti, patří pod značku BEURER, barevná verze je bílá, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz a je přizpůsoben .

Produkt Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 je označen EAN kódem 4211125605506.

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieKartáče, Kosmetické pomůcky, Čištění pleti
ZnačkaBEURER
Barvabílá
Určení
E-shopAlza.cz, 4home.cz
EAN4211125605506

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 - historie ceny a dostupnosti

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 - další zajímavé produkty

Beurer Dámský čisticí kartáč pro každodenní péči o pleť FC 45 - jak nakoupit nejvýhodnější?