Berge LED solární svítidlo 9646

Berge LED solární svítidlo 9646

Berge LED solární svítidlo 9646

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 110 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Berge LED solární svítidlo 9646 - popis produktu

Solární lampy jsou velmi praktickým řešením pro venkovní osvětlení domu.Díky tomu, že lampa odebírá volnou sluneční energii prostřednictvím panelu a ukládá ji do baterie, je velmi šetrná k životnímu prostředí a energeticky účinná.K jejímu fungování není potřeba nic jiného než slunce.Kromě svých užitných vlastností nám stropní svítidla poskytují velké dekorativní možnosti.Lze je použít k osvětlení příjezdových cest, záhonů, cestiček, jezírek, odpočinkových míst nebo grilů.Rozmístěním několika lamp vedle sebe vytvoříme jedinečnou atmosféru.Díky vysoké kvalitě komponentů použitých při výrobě jsou lampy odolné vůči povětrnostním podmínkám a vnějším vlivům, jako je prach, špína a písek.Lampa má zabudovaný spínač, který je třeba aktivovat před zatlučením, aby se lampa po setmění rozsvítila a zhasla. Technické údaje: Napájení: solární Dobíjecí baterie: 1 x AAA ni-mh 600 mah Šířka: 12 cm Výška: 13 cm Hmotnost: 0,11 kg Materiál: PP, PC, nerezová ocel Zdroj světla: LED Barva světla: studená bílá Úhel svícení: 120° Materiál: plast Vypínač: ano (pod lampou) Soumrakový senzor: ano Barva: černá, stříbrná

Produkt Berge LED solární svítidlo 9646 lze nalézt mezi produkty ve skupině LED svítidla, vyrábí jej značka Berge, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině LED osvětlení od značky Berge, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz.

Produkt Berge LED solární svítidlo 9646 patří do skupiny produktů LED lampy, patří značce Berge, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Berge LED solární svítidlo 9646 - parametry produktu

Berge LED solární svítidlo 9646 - historie ceny a dostupnosti

Berge LED solární svítidlo 9646 - další zajímavé produkty

Berge LED solární svítidlo 9646 - jak nakoupit nejvýhodnější?