Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 291 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100 - popis produktu

Žehlička na vlasy Bellissima 11504 Creativity B27 100: Chcete mít každý den účes jako od kadeřníka? Toho vám pomůže docílit žehlička na vlasy značky Bellissima. Pár tahy žehličkou Imetec Creativity B24 100 dosáhnete skvělého vzhledu. Žehlička Bellissima vaše vlasy ochrání před spálením díky keramickému povrchu, kromě toho přinese vašim vlasům také vysoký lesk. Už se nemusíte u zrcadla dlouhé hodiny mordovat s ucházejícím účesem. Díky plovoucím a dlouhým plochám budete mít vlasy hned upravené. A nemusíte mít vlasy pouze rovné, zkuste si je také zvlnit. Klíčové vlastnosti žehličky Bellissima Imetec Creativity B24 100Ruční nastavení teploty žehličky od 150° do 230°Gloss & Shine keramický povrch žehličky  zajistí vašim vlasům lesk, ochranu a ideální distribuci teplaŽehlička Bellissima disponuje Active Plates Technology, díky které se přizpůsobí každému pramenu vlasůNa žehličce je umístěný LED displejPlochy můžete na žehličce Imetec Creativity uzamknoutOtočný kabel žehličky zabrání jeho zamotání a překrouceníSkvělá přilnavost pro dokonalý výsledekŽehlička disponuje vnějšími zahřívanými destičkami, které se postarají o větší účinnost pro vlnitý vzhled. Přilnavost k pramenům vlasů během úpravy zajistí výkyvné destičky. Teplotu žehličky Bellissima Imetec Creativity B24 100 lze regulovat dle typu vlasů od 150 do 230 °C. Při zablokování tlačítek můžete udržet stejnou teplotu po celou dobu, kdy si vlasy upravujete.

Žehlička na vlasy Creativity je vybavena vnějšími zahřívanými destičkami, které zajišťují větší účinnost pro vlnitý styling.

Tento produkt naleznete ve skupině Žehličky na vlasy, patří značce Bellissima, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Produkt Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100 označuje EAN kód 8007403115043.

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100 - parametry produktu

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100 - historie ceny a dostupnosti

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100 - další zajímavé produkty

Bellissima Vlasová žehlička s vnějším ohřevem Creativity B27 100 - jak nakoupit nejvýhodnější?