Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 107 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců - popis produktu

Ohřívač lahví Beaba Bib'expresso 2v1 White Grey: Znáte to. Dítě je netrpělivé, hladové a příprava mléka trvá moc dlouho. Díky ohřívači lahví Beaba Bibexpresso tuto dobu snadno zkrátíte a mlíčko bude mít vždy správnou teplotu. Můžete si vybrat ze dvou teplot a mléko navíc i šetrně promíchá. Vyhnete se tak bublinkám, které způsobují nepříjemné bolesti bříška. Natěšené miminko, můžete během přípravy mléka chovat. Přípravu totiž zvládnete jednou rukou. V pozdějším věku dítěte lze ohřívač Beaba Bibexpresso 2v1 použít i na ohřev skleničky s příkrmem nebo láhve s nápojem. Ohřívač lze oddělit a používat samostatně, proto je ideální na cesty a lehce se uskladňuje.  Hlavní přednosti ohřívače lahví Beaba Bibexpresso 2v1 White GreyPřipraví mléko během cca 30 sekundS ohřívačem lahví Beaba Bibexpresso 2v1 bude mít mlíčko vždy ideální teplotuMáte možnost dvou ohřevů vody na 22 nebo 37 °CMléko zároveň promíchává Díky ohřívači Beaba Bibexpresso zvládnete přípravu mlíčka jednou rukou Lze v něm ohřívat i skleničku s příkrmem nebo láhev s nápojem Lehce se uskladňuje a poslouží vám i na cestách  Společník na cestách Díky možné oddělitelnosti částí, lze ohřívač používat i samostatně. Lehce ho tak můžete přibalit do tašky a vyrazit s dítětem i na delší trasy. S ohřívačem lahví Beaba Bibexpresso 2v1 už nemusíte nosit těžkou termosku s teplou vodou a složitě mléko míchat. Když miminko dostane hlad jednoduše mu ohřejete mléko nebo skleničku s příkrmem. V chladných dnech zase přihřejete dítěti nápoj. A to vždy rychle a v ideální teplotě. 

Beaba Bib´Expresso 2v1 je unikátní přístroj, umožňující připravit umělé mléko pro dítě během několika sekund, jednou rukou a s ideální teplotou. Objevte nový způsob, jak připravit mléko: Rychlejší: láhev s mlékem je připravena během 30 sekund (odpovídá přípravě láhve o objemu 150 ml, přesná doba ohřevu záleží na množství a teplotě vody) Bezpečnější: mléko má vždy správnou teplotu, přístroj nabízí možnost ohřevu vody na 22°C (pokojová teplota) nebo 37°C (teplota těla) Praktičtější: proudící voda současně míchá sušené mléko a zajišťuje rovnoměrnou teplotu Jednodušší: láhev s mlékem připravíte snadno jednou rukou, takže můžete během přípravy mléka dítě chovat Bib‘ Expresso 2v1 vám dále nabízí funkci ohřívání láhve s nápojem nebo skleničky s příkrmem. Ohřívač je možné oddělit a používat zcela samostatně, je tak ideální i na cesty. Díky možnosti oddělení podstavce a ohřívače je přístroj možné složit do kompaktního tvaru pro skladování.

Zabírá vám příprava mléka pro miminko celou věčnost? Přístroj na přípravu mléka Beaba to zvládne za 30 sekund!

Produkt Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců je označen EAN kódem 3384349126926.

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců - parametry produktu

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*19*33 cm
Celková výška33 cm
Rozměry balení25*23*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost830 g
NoteBPA free
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
KategorieLahve, Mléka, Přístroje, Ohřívače, Sterilizátory
EAN3384349126926

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců - historie ceny a dostupnosti

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců - další zajímavé produkty

Příprava mléka Bib'expresso Beaba White Grey a ohřívač láhví do 30 sekund šedý od 0 měsíců - jak nakoupit nejvýhodnější?