BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 - popis produktu

Ohřívač lahví BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1:  Unikátní multifunkční ohřívač Bayby 2000 ohřeje nejen mléko nebo vodu na jeho přípravu. Můžete v něm ohřívat i dětské příkrmy a dokonce i sterilizovat drobné kojenecké potřeby. Jedinečný ohřívač lahví Bayby 2000 3 v 1 nabízí snadný ohřev mléka a dětské stravy, ale nejen to. Díky speciální konstrukci v něm můžete savičky nebo dudlíky dokonce i sterilizovat! Jediný přístroj, s jehož pomocí zvládnete hned tři rozdílné úkoly. Ohřívač má tři úrovně nastavení teploty – 40 °C, 70 °C a 100 °C. Teplotu tedy nemusíte odhadovat, ale přesně víte, jak moc jste pokrm či mléko ohřáli. Dosažení požadované teploty poznáte pomocí zhasnutí světelné kontrolky. Při sterilizaci nalijte 180 ml vody do vany přístroje a vložíte do ní savičky a dudlíky. Potřebná doba na sterilizaci je minimálně 5 minut.Klíčové vlastnostiMultifunkční ohřívač 3 v 1Ohřívač kojeneckých lahvíOhřívač dětských příkrmůSterilizátor doplňků pro krmeníNeobsahuje BPA

Multifunkční ohřívač BAYBY BBW 2000 pro ohřátí mléka, příkrmů i sterilizaci je nadstandardem, který nemá na trhu konkurenci.Specifikace: snadná obsluha ohřívač kojeneckých láhví ohřívač dětské stravy sterilizace doplňků pro krmení (savičky, dudlíky a jiné) tři úrovně nastavení teploty –  40 °C, 70 °C a 100 °CSvětelná kontrolka svítí, než vodní lázeň v ohřívači dosáhne požadované teploty, pak zhasne. Kojeneckou láhev jednoduše vložte do ohřívače. Pro dětskou stravu ohřívač disponuje přesně padnoucí miskou, v níž jídlo ohřejete. A pro sterilizaci do vany přístroje nalejte 180 ml vody a přímo vložíte třeba dudlíky, přiklopte perfektně padnoucím víčkem a alespoň 5 minut nechte sterilizovat. Celý přístroj je zdravotně nezávadný a žádná ze součástí neobsahuje BPA (Bisfenol A).

Ohřát jídlo pro nejmenší už nebude vůbec složité. Ohřívač kojeneckých lahví to zvládne během několika minut. Ohřejete v něm vodu, mléko nebo kaše. Zároveň přístroj umožňuje sterilizovat doplňky pro krmení -  savičky či dudlíky.Snadný ohřev dětské stravy v kojeneckých lahvíchSnadná obsluhaSterilizace doplňků pro krmení – savičky, dudlíky a ostatní doplňky používané při krmení

Produkt BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zdravé láhve, patří značce BAYBY, v barvě bílá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ohřívače kojeneckých lahví, je v nabídce značky BAYBY, barevné provedení je bílá, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Astoreo.cz.

Produkt BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 je označen EAN kódem 8590669171606.

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 - parametry produktu

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 - historie ceny a dostupnosti

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 - další zajímavé produkty

BAYBY BBW 2000 Ohřívač kojeneckých lahví 3v1 - jak nakoupit nejvýhodnější?