BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor - popis produktu

Sterilizátor lahví BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor:Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu značky Bayby je velmi tichý při provozu a nikterak neovlivňuje teplotu vzduchu místnosti. Čistota půl zdravíNeopomenout vyčistit a sterilizovat dětské nádobí je jedním z alfa a omega kroků ke zdraví dítěte. Elektrický parní sterilizátor BAYBY BBS 3010 vám zaručí naprostou čistotu dětských kojeneckých lahví, a to především díky svému 9minutovému cyklu, za který je schopný vysterilizovat až 6 kojeneckých lahví jakéhokoliv typu. Určitě vás potěší ovládání jediným tlačítkem, takže odpadnou starosti s jakýmkoliv dalším nastavováním. Ostatně i při vypnutí myslí za vás. Po skončení sterilizace se automaticky vypne. Čas tak můžete věnovat svému nově narozenému miminku.Elektrický parní sterilizátor BBS 3010 disponuje:Jednoduché ovládáníLED dioda indikující proces sterilizaceRychlý 9minutový sterilizační cyklusKapacita až 6 kojeneckých lahví jakéhokoliv typuSchopnost sterilizovat až 4 lahve s příslušenstvímAutomatické vypnutí po ukončení sterilizaceMalý, objemný a výkonnýMáte strach, že se vám sterilizátor nikam nevejde? U BBS 3010 se tímto problémem nemusíte zabývat, je velmi skladný a do vnitřního stojánku umístěného v těle sterilizátoru jednoduše vložíte až 6 kojeneckých lahví. Chcete-li mít čistotu kolem vašeho novorozeného miminka zcela podchycenou, oceníte možnost sterilizace kojeneckého příslušenství. Sterilizátor je schopen posléze pojmout 4 lahve i s příslušenstvím.Dejte sbohem bakteriímSpuštění zvládnete levou zadní. Sterilizátor se ovládá jedním tlačítkem, které po stlačení rozsvítí LED diodu indikující proces sterilizace trvající velmi krátkou dobu, a to pouhých 9 minut. Na konec procesu nemusíte čekat. Po jeho skončení se sterilizátor BAYBY BBS 3010 automaticky vypne.Příslušenství, které potěšíProtože sterilizátor BAYBY BBS 3010 umožňuje kompletní a rychlé odstranění bakterií vysokoteplotní párou, může být někdy po skončení procesu problém příslušenství vyjmout. V balení tak kromě přístroje naleznete praktické plastové kleště, které slouží právě k vyndání horkých lahví či dudlíků. Abyste si nelámali hlavu s množstvím vody, která má být pro sterilizaci doplněna, použijete šikovnou odměrku, která je součástí balení.

Elektrický sterilizátor připraví kojenecké láhve, savičky i dudlíky k jejich použití bez bakterií, mikrobů a jiných neviditelných nečistot. Jedná se důležitý proces především v prvních měsících života novorozence. Sterilizací předmětů, s kterými kojenec přichází do styku tak ochráníte jeho nevyvinutou imunitu. Sterilizovat můžete i drobné hračky a kousátka. Speciálně vyvinutá vnitřní konstrukce zabraňuje znečištění topné desky zbytky mléka. Eliminace znečištění, zaručuje hygienickou čistotu sterilizačního procesu. Topná deska z nerezové oceli zabraňuje tvorbě vodního kamene. Sterilizátor umožňuje sterilizovat až 6 kojeneckých lahví najednou nebo 4 láhve s příslušenstvím.Dokonalá péče o miminkaSterilizuje 6 kojeneckých lahví nebo 4 láhve s příslušenstvímOchrana před bakteriemi a mikrobyRychlé a pohodlné použitíKompletně a velmi rychle odstraňuje bakterie vysokoteplotní párouSnadná obsluha jedním tlačítkemPo ukončení sterilizace dojde k automatickému vypnutí 

Produkt BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku BAYBY, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zvlhčovače vzduchu od značky BAYBY v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Produkt BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor patří do skupiny produktů Zdravé láhve, patří značce BAYBY, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Produkt BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor má přiřazen EAN kód 8590669171644.

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor - parametry produktu

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor - historie ceny a dostupnosti

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor - další zajímavé produkty

BAYBY BBS 3010 Elektrický sterilizátor - jak nakoupit nejvýhodnější?