BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky - popis produktu

Sterilizátor lahví BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky:Spolehlivý mikrovlnný sterilizátor pojme až šest láhví a vysterilizuje je za pět minut. Sháníte jednoduchý a prostorný sterilizátor na kojenecké láhve? Dopřejte si tento mikrovlnný sterilizátor značky BAYBY, který dokonale odstraňuje bakterie. Sterilizuje až šest láhví najednou nebo čtyři láhve i s příslušenstvím. Sterilizace je velice rychlá - je hotová během 5 minut. Po ukončení sterilizace jsou láhve za dvě minuty vychladnuté. Díky úsporným rozměrům (průměr 20 cm a výška 17 cm) se vejde i do malé mikrovlnné trouby. Vyroben je z kvalitního pevného plastu, neohýbá se ani při vysokých teplotách a samozřejmě neobsahuje Bisfenol A (BPA).Proč zvolit tento sterilizátor na kojenecké láhve? sterilizuje v mikrovlncedokonale odstraňuje bakterie sterilizuje až šest láhví najednourychlá sterilizace neobsahuje Bisfenol A (BPA)Rozměry:průměr 20 cmvýška 17 cm

Sterilizátor do mikrovlnné trouby připraví kojenecké láhve, savičky i dudlíky k jejich použití bez bakterií, mikrobů a jiných neviditelných nečistot. Jedná se důležitý proces především v prvních měsících života novorozence. Sterilizací předmětů, s kterými kojenec přichází do styku tak ochráníte jeho nevyvinutou imunitu. Sterilizovat můžete i drobné hračky a kousátka. V takovém případě se vždy ujistěte, že daný předmět můžete vložit do mikrovlnné trouby. Sterilizátor umožňuje sterilizovat až 6 kojeneckých lahví najednou nebo 4 láhve s příslušenstvím.Dokonalá péče o miminkaSterilizuje 6 kojeneckých lahví nebo 4 láhve s příslušenstvím2 minuty po dezinfekci jsou sterilizované předměty vychladléOchrana před bakteriemi a mikroby 

Produkt BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku BAYBY, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Mikrovlnné trouby, vyrábí jej značka BAYBY, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky lze nalézt mezi produkty ve skupině Zdravé láhve, patří značce BAYBY, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky popisuje EAN kód 8590669171637.

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky - parametry produktu

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky - historie ceny a dostupnosti

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky - další zajímavé produkty

BAYBY BBS 3000 Sterilizátor do mikrovlnky - jak nakoupit nejvýhodnější?