BAYBY BBM 7005

BAYBY BBM 7005

BAYBY BBM 7005

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BAYBY BBM 7005 - popis produktu

Dětská chůvička BAYBY BBM 7005: Chcete mít své miminko pod kontrolou, ať už jdete pracovat do kuchyně, do jiného patra či odpočívat na zahradu? Umožní vám to digitální audio chůvička Bayby BBM 7005. Díky chůvičce Bayby uslyšíte jakýkoli zvuk z pokoje, ve kterém vaše miminko spí nebo si klidně hraje, a zároveň prostřednictvím funkce obousměrné komunikace ono uslyší váš hlas. V noci můžete miminku nechat zapnuté noční světlo, které lze ovládat i z rodičovské jednotky. Samozřejmostí je ovládání hlasitosti, signalizace výpadku signálu i signalizace slabé baterie. Dopřejte sobě i miminku klidný spánek s chůvičkou Bayby BBM 7005. Klíčové vlastnosti dětské chůvičky Bayby BBM 7005Digitální audio chůvička Bayby pro kontrolu vašeho děťátkaBezdrátový 2,4 GHz přenos až do vzdálenosti 300 mŠifrovaný přenos pro bezpečnou komunikaciObousměrná komunikace, dítě může slyšet váš hlasNoční světlo se dá ovládat i z rodičovské jednotkyAudio a LED signalizace výpadku signáluSignalizace slabé baterieFunkce VOX, 3 hladiny citlivostiV případě klidu se aktivuje ECO režimMikrofon s vysokou citlivostí Možnost připevnění rodičovské jednotky na opasek díky klipuNapájení z elektrické sítě, USB kabelu nebo AAA baterií (nejsou součástí balení) Klidné spaní díky chůvičce Bayby BBM 7005Vaše miminko už se v noci nebude bát strašidel ani divných zvuků. Díky obousměrnému přenosu a vysoce citlivému mikrofonu nejen uslyšíte jeho hlas či pláč, ale můžete ho také prostřednictvím chůvičky utěšit. Na dětské jednotce nechybí noční světýlko pro větší pohodu dítěte. Není potřeba se obávat ani náhlého výpadku signálu nebo slabých baterií, vše chůvička Bayby důsledně signalizuje. Určitě vás také uklidní šifrovaný přenos s automatickou volbou volného kanálu pro vaše soukromí a bezpečnost proti odposlechu. Široká volba napájeníNapájení rodičovské i dětské jednotky je velmi variabilní. Určitě si vyberete ideální způsob, ať už jste doma, na zahradě či na dovolené pod stanem. Obě jednotky mohou být napájeny z elektrické sítě, pomocí přiloženého USB kabelu nebo 3 AAA (1,5 V) baterií pro každou jednotku. Baterie nejsou součástí balení. Pro vaše větší pohodlí disponuje rodičovské jednotka klipem a můžete si ji tedy připnout například na opasek. Obsah balení:Rodičovská jednotkaDětská jednotkaUSB kabel pro rodičovskou jednotkuUSB kabel pro dětskou jednotku

Produkt BAYBY BBM 7005 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské chůvičky, patří značce BAYBY, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Audio chůvičky, je v nabídce značky BAYBY v nabídce e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt BAYBY BBM 7005 je označen EAN kódem 8590669269891.

BAYBY BBM 7005 - parametry produktu

BAYBY BBM 7005 - historie ceny a dostupnosti

BAYBY BBM 7005 - další zajímavé produkty

BAYBY BBM 7005 - jak nakoupit nejvýhodnější?