Bauer X-LS S21 INT, Intermediate

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 980 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate - popis produktu

Lední brusle Bauer X-LS S21 INT, Intermediate:Mezi oblíbené zimní radovánky patří nepochybně i bruslení. Správným základem budou pro vás lední brusle Bauer X-LS S21 INT, Intermediate. Moderní a designově povedené pánské provedení je navrženo speciálně pro rekreační bruslení. Jsou vyrobeny jako hokejové brusle, navržené pro běžné hráče. Lední brusle Bauer jsou ve velikosti 37,5, 38,5 a 40,5. Hlavní předností je, že lze měnit nože. Boty si budete moci utáhnout pomocí tkaniček. Významné funkce ledních bruslí Bauer X-LS S21 INT, Intermediate Brusle ideální pro hraní hokeje Určeny jsou pro obránce nebo útočníky Vhodné pro brankářský post Jsou vhodné pro pány Lední brusle o velikosti 37,5, 38,5 a 40,5 Brusle Bauer přijdou vhod při rekreačním bruslení Provedení nože: tuuk s,stainless steel Nože lze bez problému vyměnit Zavazování probíhá pomocí tkaniček Model vznikl pro sezónu 2021/2022

Produkt Bauer X-LS S21 INT, Intermediate patří do skupiny produktů Hráčské brusle, patří pod značku Bauer, v nabídce prodejce Alza.cz.

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate - parametry produktu

KategorieBrusle, Hráčské brusle
ZnačkaBauer
E-shopAlza.cz

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate - historie ceny a dostupnosti

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate - další zajímavé produkty

Bauer X-LS S21 INT, Intermediate - jak nakoupit nejvýhodnější?