Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior - popis produktu

Lední brusle Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior:Bruslení neodmyslitelně patří mezi zimní radovánky. Správným doplňkem budou pro vás lední brusle Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior. Moderní a designově povedené pánské provedení je připraveno především pro sportovní a výkonnostní bruslení. Jde o hokejové brusle, určené pro běžné hráče. Lední brusle Bauer jsou ve velikosti 44, 44,5 a 45. US označení velikosti těchto bruslí je 10, 10,5 a 9,5. Jejich největší předností je, že nože budete moci vyměnit. Boty si zapnete pomocí tkaniček. Brusle jsou vybaveny rychlým a pohodlným přezkovým zapínáním. Zajímavé parametry ledních bruslí Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior Brusle skvělé pro hraní hokeje Určeny jsou pro obránce nebo útočníky Perfektně je využijí brankáři Svým provedením jsou ideální pro muže Lední brusle o velikosti 44, 44,5 a 45 Velikost US se rovná: 10, 10,5 a 9,5 Brusle Bauer budou nejlépe vyhovovat sportovním bruslařům Brusle Bauer přijdou vhod výkonnostním bruslařům Materiál skeletu: 3D Lasted Flex Composite Provedení nože: nerezový hokejový nůž Materiálem boty je mikrovlákno U bruslí se dají snadno vyměnit nože Se zavázáním pomohou klasické tkaničky Kvalitní a spolehlivé přezkové zapínání Model byl navržen pro sezónu 2021/2022

Produkt Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior lze nalézt mezi produkty ve skupině Hráčské brusle, patří pod značku Bauer, v nabídce prodejce Alza.cz.

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior - parametry produktu

KategorieBrusle, Hráčské brusle
ZnačkaBauer
E-shopAlza.cz

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior - historie ceny a dostupnosti

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior - další zajímavé produkty

Bauer Vapor 3X S21 SR, Senior - jak nakoupit nejvýhodnější?