BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ - popis produktu

Childhome - BATOH FAMILY CLUB PODPIS ČERNÁ Objevte Family Club: nejnovější člen naší kolekce Signature a vůbec první unisex taška v naší kolekci pro dospělé! S touto taškou s naším Signature designem budou maminka a tatínek konečně vypadat stejně stylově a zamilují si ji i prarodiče. Family Club je batoh pro celou rodinu! Tato funkční a trendy taška nabízí veškerý úložný prostor a příslušenství, které moderní rodina potřebuje: Je vybavena dvěma velkými přihrádkami a devíti menšími přihrádkami. Kapsa na zip uchovává špinavé oblečení v případě potřeby. V extra menších kapsičkách můžete bezpečně uložit dudlík vašeho dítěte, peněženku a klíče. Dvě izotermické přihrádky udrží vaše nápoje a svačiny čerstvé po celý den. Pokud se vaše dítě ušpiní během oběda, přijde vhod kapsa na přední straně tašky, která je speciálně navržena na vlhčené ubrousky. Je snadno přístupný, takže už nikdy nebudete muset hledat vlhčené ubrousky! A součástí je samozřejmě i přebalovací podložka. Háčky na kočárek a popruhy na vozík vám umožní tašku snadno připevnit ke kočárku nebo zavazadlu, takže ji nemusíte nosit sami. Ideální pro všechny rodinné výlety, velké i malé!    Jste připraveni vstoupit do rodinného klubu?   Obsah: 20,5L Rozměry: 30 x 16 x 40 cm Maximální nosnost: 5 kg

Produkt BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ patří do skupiny produktů Dětské batohy od značky Childhome, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Kings.cz.

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ - parametry produktu

barvaČerná
pohlavíHolky
pohlavíKluci
KategorieBatohy, Kapsičky, Dětské batohy
ZnačkaChildhome
Barvačerná
E-shopKings.cz

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ - historie ceny a dostupnosti

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ - další zajímavé produkty

BATOH CHILDHOME FAMILY CLUB ČERNÁ - jak nakoupit nejvýhodnější?