Batoh 100% Skycap Grey

Batoh 100% Skycap Grey

Batoh 100% Skycap Grey

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 451 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Batoh 100% Skycap Grey - popis produktu

Velký hlavní prostor, polstrovaná vnitřní kapsa na notebook, horní fleecová kapsa na brýle nebo smart zařízení.. 100% Skycap je praktický dvoukomorový batoh do školy nebo do města. Nabízí skvělou organizaci školních náležitostí - v kompaktních rozměrech a designu přímo vycházejícím z DNA značky 100%. Batoh obsahuje speciální horní fleecovou kapsu pro brýle či smart zařízení, vnitřní polstrovaný oddíl na tablet, prostor pro všechny potřebné věci a přední kapsu na zip se snadným přístupem.Technický popis: velký hlavní prostor polstrovaná vnitřní kapsa na notebook horní fleecová kapsa na brýle nebo smart zařízení polstrovaný zádový panel a popruhy horní rukojeť sítotisková loga rozměry: v44 x š25 x h12 cm objem: 13 litrů

Produkt Batoh 100% Skycap Grey patří do skupiny produktů Batohy na notebook, vyrábí jej značka 100%, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy pro notebooky od značky 100% v nabídce e-shopu insportline.cz.

Produkt Batoh 100% Skycap Grey lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy na notebooky, patří značce 100%, naleznete ho u prodejce insportline.cz.

Batoh 100% Skycap Grey - parametry produktu

Batoh 100% Skycap Grey - historie ceny a dostupnosti

Batoh 100% Skycap Grey - další zajímavé produkty

Batoh 100% Skycap Grey - jak nakoupit nejvýhodnější?