Albi Bang! Město duchů společenská hra

Albi Bang! Město duchů společenská hra

Albi Bang! Město duchů společenská hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Bang! Město duchů společenská hra - popis produktu

Rozšíření karetní hry Bang! - Město duchů: Šerif vs desperátiBang! Město duchů je rozšířením pro karetní hrou, kterou vydává společnost Albi. Hráči se v ní mají možnost proměnit v ostřílené pistolníky, jejichž role jsou v rámci této hry různé. Náhodně jsou rozděleny a zatímco jeden dostane šerifskou hvězdu, ostatní jsou postaveni na opačnou stranu barikády. K hraní rozšíření je třeba mít základní hru. Bang! Město duchů - Pořádný nášup obsahuŽánr: Karetní hraPočet hráčů: 3 - 8Doporučený věk: od 10 letHerní doba: 30 - 60 minAutoři: Emiliano SciarraČeština: Ano Bang! Město duchů přichází s četou nováčků Albi tentokrát rozšířilo paletu postav o 15 nových kousků, za které se máte možnost pustit do přestřelky. Přidán byl přítel indiánů Apache Kid nebo zlodějka schopností Veru Caster.  Čerstvé herní možnostiBang! Město duchů přináší se vším všudy 76 karet z rozšíření High Noon a Dodge City, formujících herní dynamiku skrze nové mechanizmy. Některé kousky už nejsou nadále aktivní v po vynesení ale až v následujícím kole. Bang! je sázkou na jistotuJen málo karetních her je tak vyvedených a jednoduchých na vysvětlení jako právě Bang! od Albi. Pokud hledáte hru, kterou si zahrát s přáteli, tak právě tahle desková hra by mohla být pro vás zásahem do černého. 

Albi Bang! Město duchů

Město duchů obsahuje hned dvě rozšíření oblíbené karetní hry Bang! Můžete zvolit Dodge City nebo High Noon. Hrát se dají pouze se základní sadou hry Bang!, ale můžete si vybrat, jestli se rozhodnete hrát je jednotlivě, nebo rovnou obě najednou. Karty, které patří do rozšíření Dodge City, můžete rozpoznat pomocí znaku bizona v pravém horním rohu. Karty, které spadají do rozšíření High Noon mají znak High Noon na zadní straně. Rozšíření s sebou nese 15 nových postav, 8 karet rolí a 40 nových karet, které se dají zamíchat s původními herními kartami.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Město duchů je rozšíření základní hry Bang.

Na rozšířeních se podílí všichni hráči z celého světa svými návrhy. Mezi jedním z vítězných patnácti návrhů je i nápad Čecha Jana Blatného. Do hry přibydou nové karty odpovídající názvu rozšíření, hráči tedy mohou počítat s náhlým oživením mrtvých a vyřizováním si účtů.

Autor hry: Emiliano Sciarra

Kupte dětem rozšíření ke hře Bang!

Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 3-8 Doba hraní: 30 - 70 min

Město duchů je rozšíření ke Hře Bang! Obsahuje 2 rozšíření (v originále vyšla pod názvy Dodge City a High noon) kompletně v českém jazyce. Do hry přichází nové postavy, nové karty a s nimi i nové možnosti. Nesmíte se tedy vůbec divit, když mrtví najednou ožijí a přijdou si vyřídit účty s těmi, kdo je poslali do věčných lovišť. Hru lze hrát pouze se základní sadou Bang! Hra obsahuje: 63 karet Dodge City, 13 karet High Noon a pravidla.

Produkt Albi Bang! Město duchů společenská hra patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Bang! Město duchů společenská hra lze nalézt mezi produkty ve skupině Základní desky, je v nabídce značky ALBI v nabídce e-shopu Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je designován unisex.

Produkt Albi Bang! Město duchů společenská hra má EAN kód 8590228020185.

Albi Bang! Město duchů společenská hra - parametry produktu

Albi Bang! Město duchů společenská hra - historie ceny a dostupnosti

Albi Bang! Město duchů společenská hra - další zajímavé produkty

Albi Bang! Město duchů společenská hra - jak nakoupit nejvýhodnější?