Bang! Divoký západ Albi

Bang! Divoký západ Albi

Bang! Divoký západ Albi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 132 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bang! Divoký západ Albi - popis produktu

Rozšíření karetní hry Bang! - Divoký Západ: Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Šerif vs desperátiBang! Divoký západ je rozšířením pro karetní hrou, kterou vydává společnost Albi. Hráči se v ní mají možnost proměnit v ostřílené pistolníky, jejichž role jsou v rámci této hry různé. Náhodně jsou rozděleny a zatímco jeden dostane šerifskou hvězdu, ostatní jsou postaveni na opačnou stranu barikády. K hraní rozšíření je třeba mít základní hru. Bang! Divoký západ - Kolty v pozoruŽánr: Karetní hraPočet hráčů: 3 - 7Doporučený věk: od 10 letHerní doba: 20 - 40 minAutoři: Emiliano SciarraČeština: Ano Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bang! Divoký západ přichází s oddílem nováčků Albi tentokrát rozšířilo paletu postav o 8 nových kousků, za které se máte možnost pustit do přestřelky. Přidána byla Zuřivá Dora, Madam Susann nebo Tern Kill. Přísun nových příležitostíBang! Divoký západ rozšiřuje základní balíček o 10 dosud nevydaných karet. Ty jsou schopné změnit vývoj bitvy ve váš prospěch. Musí vám však přát štěstí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bang! je sázkou na jistotuJen málo karetních her je tak vyvedených a jednoduchých na vysvětlení jako právě Bang! od Albi. Pokud hledáte hru, kterou si zahrát s přáteli, tak právě tahle desková hra by mohla být pro vás zásahem do černého. 

Divoký Západ je rozšíření základní hry Bang.

Na rozšířeních se podílí všichni hráči z celého světa svými návrhy. Mezi jedním z vítězných patnácti návrhů je i nápad Čecha Jana Blatného. Nové rozšíření přináší do hry nové karty a tím i možnosti.

Do hry přibydou nové karty odpovídající názvu rozšíření, tj. divoké a nápadité. Hráči se mohou setkat se Zuřivou Dorotou, Madam Zuzanou nebo si zahrát roli Teren Killa.

Obsah balení:

  • 18 nových karet: 10 karet Divoký západ, 8 karet postav
  • pravidla v českém i slovenském jazyce, včetně dodatků k pravidlům

Kupte dětem rozšíření ke hře Bang!

Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 4 - 7 Doba hry: 30 - 70 min

 

Na světě je další rozšíření legendární hry Bang! v českém jazyce: Divoký západ (Wild West Show). Balíček obsahuje 18 nových karet: 10 karet Divoký západ, 8 karet postav a pravidla včetně dodatků k pravidlům. Nové karty odpovídají svému názvu: Divoký západ. S tímto rozšířením bude základní hra opět o něco divočejší a nové postavy jsou velmi nápadité. Můžete se zde setkat se Zuřivou Dorotou, Madam Zuzanou nebo si zahrát roli Tern Killa. Toto není samostatná hra, je to pouze rozšíření k základní hře Bang!

Produkt Bang! Divoký západ Albi patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Bang! Divoký západ Albi patří do skupiny produktů Základní desky, je v nabídce značky ALBI v nabídce e-shopu 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz, Alza.cz a je designován unisex.

Produkt Bang! Divoký západ Albi má EAN kód 8590228002440.

Bang! Divoký západ Albi - parametry produktu

Bang! Divoký západ Albi - historie ceny a dostupnosti

Bang! Divoký západ Albi - další zajímavé produkty

Bang! Divoký západ Albi - jak nakoupit nejvýhodnější?