Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci #191133

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci #191133

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci #191133

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci - popis produktu

Plenkové kalhotky Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci:Sháníte spolehlivé plenkové kalhotky, ve kterých nebude vašemu děťátku chybět pocit pohodlí? Pak bez pochyb využijete plenkové kalhotky Bamboolik. Plenky zaručují nepropustnost a zároveň částečnou prodyšnost díky vnější PUL vrstvě. Nabízejí výjimečnou prodyšnost, tudíž děťátku nebude nepříjemně horko. Hypoalergenní kalhotky jsou přizpůsobeny miminkům trpícím na alergie. V případě že vaše děťátko má problém s kyčlemi, tyto kalhotky mu pomůžou. Usnadní totiž jejich držení ve správné pozici. Pleny se snadno navlékají, a to zásluhou elastického pásu. Patentky umožňují změnit velikost kalhotek. V balení je k dispozici 1 ks. Tyto plenkové kalhotky Bamboolik jsou vhodné pro děti od 11 do 25 kg. Důležité parametry plenkových kalhotek Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci Plenkové kalhotky Bamboolik, které zajistí vašemu děťátku pocit pohodlí Vnější vrstva PUL je typická svou nepropustností Plenky jsou výjimečně prodyšné Hypoalergenní výrobek Kyčle bude mít díky nim miminko ve správném postavení Jemný elastický pás pro snadné oblékání Zapínají se pomocí patentek Vhodné pro děti s hmotností od 11 do 25 kg Plenkové kalhotky Bamboolik si zamilujete vy i vaše miminko

Produkt Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci #191133 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kalhotky - od značky Bamboolik.

Tento produkt naleznete ve skupině Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka Bamboolik.

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci - parametry produktu

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci - historie ceny a dostupnosti

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci - další zajímavé produkty

Bamboolik tréninkové kalhotky - Rejnoci - jak nakoupit nejvýhodnější?