Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 520 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový - popis produktu

Tento dřevěný balkonový barový set se pyšní elegantním designem a je jako stvořený k tomu, aby se stal dominantou vaší zahrady, dvorku nebo terasy. Masivní akáciové dřevo je krásný přírodní materiál. Akáciové dřevo je tropické tvrdé dřevo, které má hustou strukturu a je pevné a odolné. Povrch s olejovou úpravou navíc usnadňuje čištění zahradního stolku a židlí. Dřevěné rámy tohoto venkovního barového setu zajišťují jeho pevnost a stabilitu. Jelikož má tento bistro stolek desku z masivního dřeva, lze jej použít také jako stojan pro vystavení vašich rostlin v květináčích, bylinek, květin nebo jiných venkovních dekorací, zejména na menších balkonech nebo terasách. Opěrky nohou těchto dřevěných barových stoliček vám poskytnou větší pohodlí při sezení. Přiložené kovové konzoly lze použít k upevnění stolku na balkonové zábradlí. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme jej chránit voděodolnou plachtou. Barva:přírodní Materiál: akáciové dřevo s přírodní olejovou povrchovou úpravou / kov Rozměry stolu:šířka: 90 cm hloubka: 37 cm výška: 122,5 cm Rozměry židle:šířka: 30,5 cm (čtvercový sedák) / 34 cm (kulatý sedák)hloubka: 30,5 / 34 cm výška: 74,5 / 76 cm Výběr tvaru sedáku židle zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:20 kg Dodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x barový stůl, 2 x barová židle

Produkt Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový lze nalézt mezi produkty ve skupině Barové židle, patří značce Vida, v barvě hnědá, z materiálu Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné židle, patří pod značku Vida, v barvě hnědá, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový - parametry produktu

TYP STOLUBarový
TYP STOLUZahradní
NOHY STOLU2 nohy
BARVAHnědá
HMOTNOST20 kg
POČET MÍST K SEZENÍ2 osoby
MATERIÁLMasivní dřevo
DEKORAkácie
VÝŠKA74,5 cm
VÝŠKA76 cm
VÝŠKA122,5 cm
ŠÍŘKA STOLU90 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU2x židle
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA37 cm
HLOUBKA34 cm
HLOUBKA30,5 cm
ŠÍŘKA90 cm
ŠÍŘKA34 cm
ŠÍŘKA30,5 cm
HLOUBKA STOLU36 cm
STYLJednoduchý
VÝŠKA ŽIDLE76 cm
VÝŠKA ŽIDLE74,5 cm
ŠÍŘKA ŽIDLE30,5 cm
ŠÍŘKA ŽIDLE34 cm
VÝŠKA STOLU122,5 cm
HLOUBKA ŽIDLE30,5 cm
HLOUBKA ŽIDLE34 cm
TVARČtvercový
Hmotnost20000.000g
KategorieŽidle, Barové židle, Dřevěné židle
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový - historie ceny a dostupnosti

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový - další zajímavé produkty

Balkonový barový set 3 ks Dekorhome Čtvercový - jak nakoupit nejvýhodnější?