BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green - popis produktu

Dětská chůvička BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green:Zajistěte si dokonalý přehled nad tím, co se děje v dětské postýlce. Dětská chůvička Babymoov dokáže zajistit zvukový přenos, jedná se tedy o standardní verzi chůvičky pro maminky. Aby byl zvuk chůvičky dokonale čistý, je jeho přenos vyřešen digitálně a umožní dosah až 1400 m. Nabízená dětská chůvička je charakteristická velkým počtem kanálů a oproti analogovým chůvičkám vysílá na vyšší frekvenci, hodí se tedy spíše do hustě zastavěných oblastí, kde jinak hrozí rušení signálu různými překážkami. Když se baterie vybije, chůvička to sama ohlídá a připomene. Zásadní přednosti chůvičky BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green Klasická dětská chůvička Babymoov pro hlídání miminka Digitální zvukový přenos Dosah signálu až 1400 m Dětská chůvička Babymoov umožňuje komunikovat v obou směrech Přístroj vám dá najevo, že je potřeba vyměnit baterii Dětská chůvička Babymoov vám usnadní uspávání formou projekce či zvuků Mějte pod kontrolou zdraví svého miminka se senzorem teploty Ke správné funkci vyžaduje 3 baterie typu AAA Funkce, které nabízí dětská chůvička Babymoov Díky moderním technologiím se chůvičky využívají i na další pokročilé funkce. Dětské chůvičce Babymoov nesmí chybět ani možnost oboustranného přenosu. Když zjistíte, že je miminko nespokojené a nespí, nabízí se tak řešení uklidnit jej tak, že na něj budete přes chůvičku mluvit. Ani zvýšený hluk v prostoru vám nebude vadit, jedním tlačítkem prostě chůvičku zesílíte. Praktická funkce uspávání promění chůvičku v univerzálního pomocníka. Dětská chůvička Babymoov je tak nepostradatelným parťákem nejen na hlídání bezpečí miminka, ale večer mu dokonce pustí i ukolébavku k lepšímu usínání.

Přídavná jednotka k monitoru A014204 Premium Care Digital Green. Vlastnosti: umožňuje sledovat a hlídat 2 děti najednou noční osvětlení ukazatel teploty v pokoji nastavitelná hlasitost a citlivost mikrofonu použití dětské jednotky na baterie (baterie nejsou součástí výrobku ) nebo zapojením do sítě (adaptér není součástí výrobku)

Produkt BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green patří do skupiny produktů Dětské chůvičky, patří značce Babymoov.

Tento produkt naleznete ve skupině Audio chůvičky, je v nabídce značky Babymoov.

Produkt BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green označuje EAN kód 3661276163393.

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green - parametry produktu

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green - historie ceny a dostupnosti

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green - další zajímavé produkty

BABYMOOV Přídavná dětská jednotka Premium Care Digital Green - jak nakoupit nejvýhodnější?