BABYMOOV Premium Care Digital Green

BABYMOOV Premium Care Digital Green

BABYMOOV Premium Care Digital Green

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYMOOV Premium Care Digital Green - popis produktu

Dětská chůvička BABYMOOV Premium Care Digital Green:Zajistěte si chvíli klidu a mějte kontrolu nad vaším miminkem klidně z obývacího pokoje. Dětská chůvička Babymoov přenáší pouze zvuk, jde tedy o standardní pomůcku pro maminky. Přenos zvuku je obstarán digitálně a pokryje dosah až 1400 m. Nabízená dětská chůvička má k dispozici hned několik kanálů a také funguje na vyšší frekvenci než analogové chůvičky, spolehlivě tak bude spolupracovat i ve městech, kde je jinak zvýšené riziko rušení signálu. Pokud náhodou signál ztratíte, zařízení se chytře připomene akustickým upozorněním. Hlavní i dětskou jednotku lze napájet jak bateriemi, tak ze zásuvky. Lithiová dobíjecí baterie se vždy pohodlně dobije, jakmile bude potřeba. Kdyby došlo k vybití baterie, chůvička to dá sama včas na vědomí. Klíčové vlastnosti chůvičky BABYMOOV Premium Care Digital Green Klasická dětská chůvička Babymoov pro hlídání miminka Digitální zvukový přenos Dosah pokrytí až 1400 m Dětská chůvička Babymoov dovolí rodičům na miminko mluvit díky oboustrannému přenosu Indikátor slabé baterie vám připomene, kdy je čas na její výměnu Dětská chůvička Babymoov vám usnadní uspávání formou projekce či zvuků Monitorujte zdraví svého miminka se senzorem teploty Využívá záložní zdroj energie, a to lithiová dobíjecí baterie Funkce, které nabízí dětská chůvička Babymoov Díky moderním technologiím se chůvičky využívají i na další pokročilé funkce. Ve výbavě dětské chůvičky Babymoov nechybí ani oboustranný přenos. Jakmile uslyšíte, že dítě pláče, dá se přes chůvičku utišit prostřednictvím vašeho hlasu. Vadit nebude ani větší ruch ve vašem okolí, jen chůvičce nastavíte hlasitost, jaká vám právě vyhovuje. Funkce uspávání je vychytávkou, která z chůvičky dělá všestranného pomocníka. Dětská chůvička Babymoov je tedy nejen hvězdou ve hlídání miminka, a navíc mu ještě před spaním pustí ukolébavku.

Produkt BABYMOOV Premium Care Digital Green patří do skupiny produktů Dětské chůvičky, patří značce Babymoov, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt BABYMOOV Premium Care Digital Green je označen EAN kódem 3661276163331.

BABYMOOV Premium Care Digital Green - parametry produktu

BABYMOOV Premium Care Digital Green - historie ceny a dostupnosti

BABYMOOV Premium Care Digital Green - další zajímavé produkty

BABYMOOV Premium Care Digital Green - jak nakoupit nejvýhodnější?