BABYMOOV Easy Care Digital Green

BABYMOOV Easy Care Digital Green

BABYMOOV Easy Care Digital Green

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYMOOV Easy Care Digital Green - popis produktu

Dětská chůvička BABYMOOV Easy Care Digital Green:Zajistěte si dokonalý přehled nad tím, co se děje v dětské postýlce. Dětská chůvička Babymoov pracuje na principu přenosu zvukových vln, jedná se tedy o standardní pomůcku pro maminky. Přenos jasně čistého zvuku je vyřešen digitálně a pokryje vzdálenost až 500 m. Nabízená dětská chůvička je vybavena hned několika kanály a je zvyklá pracovat na vyšší frekvenci, není tak náchylná k rušení signálu různými překážkami, proto se hodí spíše do měst. Pokud však přece jen signál ztratíte, zařízení se připomene akustickým upozorněním. O napájení hlavní i dětské jednotky se starají buď baterie, nebo zásuvka. Jedná se o 3 kusy baterií typu AAA. Když se baterie vybije, chůvička to automaticky hlídá a dá vám vědět. Zásadní vlastnosti baby monitoru BABYMOOV Easy Care Digital Green Klasická dětská chůvička Babymoov pro perfektní dohled nad mimininkem Digitální přenos zvuku Dosah pokrytí až 500 m Přístroj vás sám upozorní, že je potřeba vyměnit baterii Ke správné funkci vyžaduje 3 baterie typu AAA Oblíbené vychytávky dětské chůvičky Babymoov V současnosti přichází chůvičky se spoustou praktických funkcí. Vadit nebude ani větší ruch ve vašem okolí, stačí si zesílit hlasitost.

Produkt BABYMOOV Easy Care Digital Green patří do skupiny produktů Dětské chůvičky, patří značce Babymoov, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt BABYMOOV Easy Care Digital Green má EAN kód 3661276163355.

BABYMOOV Easy Care Digital Green - parametry produktu

BABYMOOV Easy Care Digital Green - historie ceny a dostupnosti

BABYMOOV Easy Care Digital Green - další zajímavé produkty

BABYMOOV Easy Care Digital Green - jak nakoupit nejvýhodnější?