BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 682 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE - popis produktu

Maximálně efektivní žehlička na vlasy s povrchovou úpravou pomocí EP Technologie dokáže narovnat i natočit vlasy všech typů. EP Technologie: Mikrometrický metalický povrch aplikovaný galvanickým pokovováním je technický proces, podobný tomu, který se provádí na špercích. Tím lze dosáhnout minimálního tření na vlasech, což způsobuje dokonalejší klouzání desek po vlasech. Neobsahuje žádné chemické látky pro lepší odolnost vůči vysokým teplotám a zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla po celé ploše desek. Výhody EP Technologie: 3x tvrdší povrch s dlouhou životností (v porovnaní s deskami s Nanotitanium Sol-Gel technologii), 3x hladší povrch (v porovnání s deskami s Nanotitanium Sol-Gel technologii), větší odolnost vůči chemickým vlasovým produktům, zachovává integritu vlasů během narovnávání, vlasy jsou hladší, jemnější a lesklejší, díky rovnoměrnému rozložení tepla zůstávají vlasy vyrovnané delší dobu, větší odolnost vůči opotřebení, chemickým produktům a vysokým teplotám, hladké desky snadno a rychle kloužou po vlasech. Vyzkoušejte i další produkty od značky BaByliss PRO !

Produkt BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE patří do skupiny produktů Žehličky na vlasy, patří značce Babyliss Pro, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Produkt BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE označuje EAN kód 3030050091748.

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieŽehličky, Žehličky na vlasy
ZnačkaBabyliss Pro
Určení
E-shopKrasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz
EAN3030050091748

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE - historie ceny a dostupnosti

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE - další zajímavé produkty

BaByliss PRO Profesionální žehlička na vlasy 24 mm BAB2072EPE - jak nakoupit nejvýhodnější?