BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 613 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E - popis produktu

Žehlička na vlasy BaByliss PRO Mini krepovací kleště BaBy Crimp BAB2151E:  Krepovací žehlička Babyliss Pro jedinečné velikosti vám vytvoří perfektní účes, ať už budete kdekoliv. Potřebujete-li cestovat a přitom vypadat krásně, pak vás jistě potěší kompaktní rozměr a možnost duálního napájení.S mini krepovací žehličkou Babyliss Pro si vytvoříte rafinovaný zvlněný styl, který dodá vašim vlasům objem i na cestách. Navzdory své malé velikosti je žehlička velice výkonná a vy si díky keramickým destičkám vylepšíte každý účes během několika minut a stanete se hvězdou ve všech situacích.Malá, ale výkonnáKompaktní rozměr, jen 15 cm, vám v kufru či kabelce nezabere prakticky žádné místo a vy si budete moci dopřát služby tohoto pomocníka kdekoliv a kdykoliv. Destičky o šířce 16 mm jsou vyrobeny z kvalitní keramiky, dokáží se ultra rychle nahřát a jejich teplota je automaticky kontrolována. Velkou výhodou při cestování je duální napájení, které umožní použití žehličky takřka kdekoliv. SpecifikaceKrepovací plochy z keramiky o šířce 16 mmUltra rychlé nahřátíAutomatická kontrola teploty 200°CKompaktní rozměr 15 cmDuální napětí 120 - 230 VKontrolka provozuTlačítko vypnuto / zapnutoNapájecí šňůra o délce 1,8 metru

Malý krepovací styler BabyCrimp je díky svým rozměrům ideální na cesty. I mimo domov si můžete dopřát účes jako od profesionála!

Produkt BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E lze nalézt mezi produkty ve skupině Žehličky na vlasy, patří značce Babyliss Pro, naleznete ho u prodejce Alza.cz a je přizpůsoben .

Tento produkt naleznete ve skupině Cestovní žehličky od značky Babyliss Pro v nabídce e-shopu Alza.cz a je vhodný .

Produkt BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E je označen EAN kódem 3030050032321.

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E - parametry produktu

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E - historie ceny a dostupnosti

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E - další zajímavé produkty

BaByliss PRO Cestovní krepovací styler BabyCrimp BAB2151E - jak nakoupit nejvýhodnější?