BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená - popis produktu

Bryndák Babybjörn bryndáky 2 ks - žlutá/ zelená: Sada bryndáků Babybjörn v zelené a žluté barvě je určena pro děti od 4 měsíců. Bryndáky jsou vyrobeny pouze z certifikovaných plastů bez obsahu BPA. Díky nastavitelnému zapínání bude každý z bryndáků dítěti sedět po dlouhou dobu. Měkký pásek nastavíte kolem krku na požadovaný obvod. Praktický design bryndáku minimalizuje nepořádek v kuchyni, neboť drobky a kousky jídla se zachycují v kapse. Bryndák je navíc snadno omyvatelný, rychleschnoucí plast vám umožní ho opět za několik minut použít. Klíčové vlastnosti bryndáků Babybjörn, 2 ksSada 2 kusů dětských voděodolných bryndáků v pudrově zelené a pudrově žluté barvěDíky měkkému pásku snadno nastavitelné kolem krku dítěteOzdobeny obrázkem hlavy medvídkaBryndáky Babybjörn s kapsou neobsahuje BPASnadná údržba, možno mýt v myčceVyrobeny ve ŠvédskuVhodné pro:děti od 4 měsícůObvod krku:19-30 cmMateriál:polypropylen (PP) a termoplastické elastomery (TPE)

Komfortní voděodolné bryndáčky s korýtkem BabyBjörn zachytí všechen nepořádek. Tyto bryndáčky jsou vyrobeny ve Švédsku z komfortního plastu a zachytí veškeré zbytky, které se nedostanou do úst Vašeho dítěte. Hluboká kapsička si drží svůj tvar a proto zbytky, které v ní skončí, děti nevytlačí ven. Měkký pásek kolem krku je nastavitelný, a proto Vám vydrží déle. Snadno je očistíte a umyjete ručně nebo v myčce a rychleschnoucí plast Vám umožní ho opět za chvíli použít. BPA-FREE Bryndáčky se vyrábí ve Švédsku a neobsahují BPA. BabyBjörn používá pouze plasty, které jsou certifikované a mohou se používat na jídelní potřeby. Snadno omyvatelný Stačí jej jednoduše opláchnout vodou nebo mýt v myčce. Díky nastavitelnému zapínání vydrží vašim dětem po dlouhou dobu. Jsou vhodné pro děti od 4 měsíců. Obvod krku 19–30 cm. Materiál Bryndáčky jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a termoplastických elastomerů (TPE).

Produkt BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená má EAN kód 7317680463425.

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená - parametry produktu

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená - historie ceny a dostupnosti

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená - další zajímavé produkty

BABYBJORN - Bryndák Baby 2 ks pudrově žlutá/pudrově zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?