BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý - popis produktu

Komfortní voděodolný bryndáček, který zachytí všechen nepořádek. Bryndáček je vyroben z komfortního plastu a zachytí veškeré zbytky, které se nedostanou do úst Vašeho dítěte. Hluboká kapsička drží svůj tvar a proto zbytky, které v ní skončí, děti nevytlačí ven. Měkký pásek kolem krku je nastavitelný, a proto Vám vydrží déle. Snadno jej očistíte a umyjete ručně nebo v myčce a rychleschnoucí plast Vám umožní ho opět za chvíli použít. BPA-FREE Bryndáček se vyrábí ve Švédsku a neobsahuje BPA. Babybjörn používá pouze plasty, které jsou certifikované a mohou se používat na jídelní potřeby. Snadno omyvatelný Stačí jej jednoduše opláchnout vodou nebo mýt v myčce. Díky nastavitelnému zapínání bude vašemu dítěti sedět po dlouhou dobu. Vhodný pro děti od 4 měsíců. Obvod krku 19–30 cm. Materiál Bryndák je vyroben z polypropylenu (PP) a termoplastických elastomerů (TPE).

Bryndák Babybjörn bryndák - modrý: Bryndák Babybjörn v modré barvě je určen pro děti od 4 měsíců. Je vyroben pouze z certifikovaných plastů bez obsahu BPA. Díky nastavitelnému zapínání bude bryndák dítěti sedět po dlouhou dobu. Měkký pásek nastavíte kolem krku na požadovaný obvod. Praktický design bryndáku minimalizuje nepořádek v kuchyni, neboť drobky a kousky jídla se zachycují v kapse. Bryndák je navíc snadno omyvatelný, rychleschnoucí plast vám umožní ho opět za několik minut použít. Klíčové vlastnosti bryndáku BabybjörnDětský voděodolný bryndák v pudrově modré barvěDíky měkkému pásku snadno nastavitelný kolem krku dítěteOzdoben obrázkem hlavy medvídkaBryndák Babybjörn s kapsou neobsahuje BPASnadná údržba, možno mýt v myčceVyrobeno ve ŠvédskuVhodné pro:děti od 4 měsícůObvod krku:19-30 cmMateriál:polypropylen (PP) a termoplastické elastomery (TPE)

Produkt BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý označuje EAN kód 7317680463678.

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý - parametry produktu

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý - historie ceny a dostupnosti

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý - další zajímavé produkty

BABYBJORN - Bryndák Baby pudrově modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?