Chemoplast Baby set vkládací kostka

Chemoplast Baby set vkládací kostka

Chemoplast Baby set vkládací kostka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 172 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chemoplast Baby set vkládací kostka - popis produktu

BABY SET

Klasická sada vkládacích kostek pro nejmenší. Souprava obsahuje kostku Mimi s kostičkami, které se do velké kostky vkládají podle tvaru. Součástí jsou také kousací kroužky. Jednotlivé části jsou vyrobené z barevného plastu. Praktická sada pro děti napomáhá rozvoji jemné motorky, podporuje rozvoj zraku, učí děti rozpoznávat předměty a zdokonaluje jejich hmat. Hračka je vhodná pro děti již od 1 roku. 

Materiál: plast

Věk: 1+

Určení: pro kluky i holky

Klasická plastová vkládací kostka, která by neměla chybět v pokoji žádného dítěte. 6 stran, které se spojí ozubenými okraji a vytvoří se vkládací kostka. Tato jednoduchá hra rozvíjí zábavnou formou trpělivost, orientaci v celku, logické myšlení a motoriku. Balení také obsahuje kousací kroužky. Rozměr 13x13cm. Vhodné od 6 měsíců.Technické údaje:Měs. 0Obsah balení:Baby set vkládací kostka Mimi+kousací kroužky v krabičce 13x13cm 6m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Vkládačka Baby set : Tradiční, generacemi prověřenou vkládací kostku netřeba příliš představovat. Praktická hračka pro malé děti, která trénuje jemnou motoriku, představivost a logické myšlení. Každý geometrický tvar patří do správného otvoru téhož tvaru. Kostku lze rozložit na jednotlivé strany krychle. Součástí hračky jsou i kousací kroužky, vhodné při prořezávání prvních zoubků.Klíčové vlastnostiJednoduchá, ale praktická hračkaTrénuje jemnou motoriku, představivost a logické myšleníBarevné provedení spíše pro holčičky

Baby set obsahuje vkládací kostku a chrastící kroužky. Hračka je vhodná pro rozvoj jemné motoriky. Zároveň je přizpůsobena tak, aby podporovala rozvoj zraku, učila děti rozpoznávat předměty a napomáhala ke zdokonalení hmatu. Vhodné pro děti od 1 roku.

Produkt Chemoplast Baby set vkládací kostka patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Chemoplast, Cheva, Teddies, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Chemoplast, Cheva, Teddies, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt Chemoplast Baby set vkládací kostka lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Chemoplast, Cheva, Teddies, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt Chemoplast Baby set vkládací kostka označuje EAN kód 8595018902818.

Chemoplast Baby set vkládací kostka - parametry produktu

Chemoplast Baby set vkládací kostka - historie ceny a dostupnosti

Chemoplast Baby set vkládací kostka - další zajímavé produkty

Chemoplast Baby set vkládací kostka - jak nakoupit nejvýhodnější?