B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car - popis produktu

Chodítko B-Kids Chodítko auto 3v1 Discovery Car: První krůčky jsou pro každé děťátko velmi obtížné. Chodítko Discovery Car 3 v 1 od B-Kids pomůže vaší ratolesti s chůzí i s rozvojem manuální zručnosti a hrubé i jemné motoriky. Chodítko Discovery Car 3 v 1 ve veselých barvách můžete využít jako hrací pult se zábavnými aktivitami, stabilní oporu nebo jako chodítko. Vašemu děťátku nabízí skvělou zábavu plnou poznávání. Chodítko B-Kids přehrává čtyři různé melodie, nabízí dvacet zvukových a světelných efektů a obsahuje i několik pohyblivých částí ke zkoumání.  Klíčové vlastnosti B-Kids chodítka Discovery Car 3 v 1Chodítko Discovery Car 3 v 1 lze použít jako hrací pult, stabilní oporu nebo jako chodítkoNabízí 4 melodie, 20 zvukových a světelných efektů a pohyblivé části ke zkoumáníRozvíjí u dětí manuální zručnost a hrubou i jemnou motorikuChodítko Discovery Car 3 v 1 roste spolu s dítětemNapájení na 2 × AA baterie (jsou součástí)Vhodné pro děti od 6 měsíců 

Modrobílé chodítko ve formě autíčka zaujme zajisté malé chlapce, kterým se bude nejdříve líbit objevování zábavných aktivit na jeho přední straně.

Postupně si mohou spustit čtyři melodie a také dvacet světelných efektů se zvuky. V období kolem devíti měsíců je zajisté potěší, že se ho budou moci přidržet při stoupání a kolem jednoho roku budou moci vyjet s autíčkem, které je bude při prvních krůčcích podepírat.

Přednosti:

  • rozvíjí smyslové vnímání dětí
  • trénuje motoriku a koordinaci

Kupte dětem pomocníka a hračku zároveň!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Baterie: 2x AA 1,5V (součást balení) Rozměr balení: 64 x 18 x 44 cm

Senzorické chodítko auto 3v1

Chodítko 3v1 ve tvaru auta slouží od 6 měsíců jako hrací pult s různými aktivitami ke zkoumání, od přibližně 9 měsíců pomáhá dítěti postavit se a od cca 12 měsíců slouží jako chodítko.

Hračka hraje 4 různé melodie a nabízí 20 zvukových a světelných efektů i množství dalších aktivit ke zkoumání.

Baterie 2xAA 1,5V jsou součástí.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car lze nalézt mezi produkty ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky B-Kids, v nabídce prodejce 4kids.cz, Tera.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Hudební hračky, je v nabídce značky B-Kids v nabídce e-shopu 4kids.cz, Tera.cz a je vhodný unisex.

Produkt B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car je označen EAN kódem 3021105052166.

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car - parametry produktu

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car - historie ceny a dostupnosti

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car - další zajímavé produkty

B-KIDSS - Senzorické chodítko auto 3v1 Discovery Car - jak nakoupit nejvýhodnější?