Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů
01.12.2022 | Redakce

Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů

Už naši dávní předkové znali výhody vaření v páře. Pozorovali účinný účinek páry na člověka, na jeho oblečení a obydlí. Šaty byly ručně kropeny a rozprostřeny po loukách na slunci. Později se na mokré oblečení přikládala primitivní žhavá „žehlička“ rozpálená nad ohněm nebo uhlíky z pece. Zjistili, že pára změkčuje a narovnává vlákna v textilu, narovnává pomačkané oblečení a záhyby. Oblečení je přitom účinně dezinfikováno a zbaveno většiny virů a mikrobů. Získejte vyžehlený vzhled s moderními napařovači oděvů snadno a pohodlně. Napařujte a účinně dezinfikujte prádlo, potahy sedadel, záclony a závěsy. Už žádné hrbení se nad žehlicím prknem. Vaše oblečení bude vypadat lépe. není to dost? Použijte horkou páru k odstranění zápachu, prachu a roztočů. Pára otevírá a čistí póry pokožky. Funkce napařování obličeje pomáhá v boji proti virům a akné.



Jak vybrat napařovač oděvů

Jak vybrat napařovač oděvů

Jak vybrat ten nejvhodnější parní hrnec? Zvolte vhodnou velikost a objem nádržky na vodu . Pro pohodlné napařování by to mělo stačit podle toho, jak často a jak moc perete. Potřebujete rychle upravit oděv před nošením do práce, na slavnostní příležitosti nebo na jednání? Necháváte žehlení na poslední chvíli? Pak je pro vás důležitým parametrem rychlost vytváření efektivní páry, tedy výkon parního generátoru . Pro hromadné mytí si určitě vyberte zařízení s vysokým výkonem a velkou kapacitou nádržky na vodu.


Obaly na šatyObaly na oblekyVěšáky na oblečení

Typy napařovačů oděvů

Malé ruční napařovače

Malé ruční napařovače

Zjednodušte si život. Zapněte malý ruční napařovač. Upravte si oblečení rychle a efektivně. Snadno a kdykoliv. I na poslední chvíli. Kompaktní ruční napařovač obsahuje nádrž na vodu, topné těleso a parní čerpadlo v jednom celku. Napařujte oděv přímo na ramínku plynulým pohybem shora dolů. Výsledek úpravy vás překvapí, jako když si koupíte nové oblečení v obchodě.

  • malé kompaktní rozměry použitelné i na cestách snadné ovládání možnost nastavení množství páry bez žehlicího prkna možnost napojení na teleskopickou tyč vhodný i pro dezinfekci bytového textilu nízké pořizovací náklady
  • vhodné pro menší objemy prádla a oděvů, častější doplňování nádržky na vodu

Výkonné domácí vaporizéry

Výkonné domácí vaporizéry

Napařovače s výkonnými vyvíječi páry jsou vhodné do domácností s větším počtem členů, pro velké náplně prádla a časté praní. Výkonné napařovače bývají vybaveny otočnou napařovací deskou, velkou nádrží na vodu a čerpadlem se silným tlakem páry. Napařujte a žehlite mnohem rychleji.

  • velmi nízká hmotnost samostatné napařovací hlavy trvale velký objem páry pro delší napařování pohodlné nastavení teploty, tlaku a objemu výstupní páry možnost nastavení napařovací desky svisle i vodorovně vhodné pro všechny druhy tkanin, i pro jemné hedvábí a záclony možnost vestavěného věšáku pro zavěšení napařených koleček oděvů pro pohodlné přenášení dle potřeby dezinfekce účinná až 99,9 %
  • větší rozměry vyšší pořizovací cena

Napařovače oděvů

Přečtěte si také

Zimní pneumatiky pro bezpečnou jízdu na studených vozovkách

O nutnosti použití zimních pneumatik v náročných klimatických podmínkách zimy již asi není pochyb. Obecným doporučením je přezout na zimní pneumatiky, pokud okolní teplota klesne pod 7°C.

Domácí pekárny pro přípravu čerstvého chleba a pečiva

Rádi snídáte čerstvý, křupavý krajíc chleba nebo teplé voňavé pečivo? Pak si rozhodně pořiďte malou domácí pekárnu.

Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení

Objevte spolehlivého společníka pro každodenní i příležitostné vaření a pečení. Staňte se kreativním kuchařem. Připravte pokrmy z celého světa.

Tlakové hrnce pro zdravá jídla, šetřící energii a čas

Zvládněte přípravu svých oblíbených jídel za zlomek času. Zdravé vaření v páře pod vyšším tlakem výrazně zkracuje dobu přípravy a tím šetří energii.

Ekonomické televizory pro každého po celý rok

Moderní televizní přijímače jsou inteligentní, ekonomická SMART zařízení do každé domácnosti. Bohaté funkce, ultraplochý nadčasový design, vynikající obraz a zvuk je předurčily pro každodenní použití.

Jogurtovače – pomocníci na podporu přirozené imunity

Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.

Jak vybrat tu nejlepší kávu?

Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.

Domácí udírny pro přirozenou konzervaci a plnou chuť uzených mas

Spolu se sušením je uzení nejstarší formou konzervace potravin. Populární řeznictví a zpracování masa je výbornou příležitostí pro setkání celé rodiny a přátel.

Čištění oken – efektivní a moderní

Čištění oken, zrcadel, sprchových koutů nebo různých hladkých lesklých povrchů v domácnosti je často noční můrou. Dělejte to ale efektivně a moderně.

Relax při zimních sportech

Slovensko je krásná hornatá země s mnoha dobře vybavenými zimními středisky. Nabízejí skvělé prostředí pro relaxaci a sport s výbornými sněhovými podmínkami.

Jak vybrat správnou varnou desku?

Vybavte svůj moderní domov sklokeramickou varnou deskou nebo bezpečnou indukční varnou deskou. Vyzkoušejte inovativní, zábavné, snadné vaření a spoustu chytrých funkcí.

Jak ošetřit auto před zimou?

A nezapomeňte! Ještě náročnější část roku se blíží! Chladné zimní podmínky prověří údržbu a vzhled vašeho společníka na cestách.