Hračky pro nejmenší
18.09.2022 | Redakce

Hračky pro nejmenší

Hračky pro batolata jsou hračkami prvního kontaktu s okolním prostředím. Rozvíjejte jejich zvídavost a schopnost objevovat něco nového. Umožněte těm nejmenším zacházet s různými materiály, prozkoumávejte hračky všemi smysly. Vybírejte kvalitní, zdravotně nezávadné certifikované hračky, označené značkou CE. Evropské bezpečnostní normy jsou nejpřísnější na světě.



Kousnutí

Kousnutí

Rosou vašim miminkům zoubky? Jsou neklidní, pozorujete zvýšené slintání? Pomozte jim překonat úzkost a první potíže. Obklopte je dětskými kousátky.

Kromě stimulace dásní pomohou rozvíjet úchop, motoriku a koordinaci pohybů rukou a zraku.

Jsou to také první masážní zubní kartáčky. Dodržujte doporučení pro použití podle věku dítěte. Nejdůležitější vlastnosti jsou

  • chlazení a zmírnění zánětu dásní
  • stimulace kousání a žvýkání pro rozvoj čelisti
  • snadné čištění
  • rozvoj vnímání tvarů a barev
  • rozpoznávání různých materiálů podle tvrdosti
  • identifikace různorodé povrchové struktury
  • rozvíjejí hrubou motoriku a schopnost úchopu

Kousátka

Chrastítka

Chrastítka

Zabavte miminko na dlouhou dobu příjemnými zvuky. Chrastítka jsou první nejpoužívanější hračkou.

Kromě funkce kousání zubů k úlevě od bolesti a svědění vám umožní prozkoumat svět zvuků.

Cinkání, zvonění, šumění deště je uklidňuje . Podporujte rozvoj přirozené zvídavosti dítěte.

  • vám umožní prozkoumat svět zvuků a hudby

Chrastítka

Dudlíky

Dudlíky

Kromě základní funkce krmení miminka je dudlík nenahraditelným nástrojem pro jeho správný vývoj. Kvalitní dudlík je vyroben z jednoho kusu materiálu.

Přírodní kaučuk je odolný proti kousání a nejvíce připomíná příjemný hřejivý dotek pokožky.

Dudlíky jsou ideální na spaní. Přídavný popruh umožňuje zavěšení na kočárek nebo postýlku. Atraktivním doplňkem dětské stavebnice může být i řetízek na dudlík. Chraňte savičky před znečištěním. Na cestách oceníte pouzdra a krabičky na dudlíky .

  • přírodní latex se nejvíce podobá přirozenému tvaru kůže imitující matčin bradavku stimuluje sací efekt dudlíky podporují správné dýchání nosem napomáhají správné poloze jazyka vzhledem k patru anatomický tvar dudlíku napomáhá správnému vývoji čelisti dítěte

Kojenecké láhveDudlíky

Hračky do kočárku

Hračky do kočárku

Rozvíjejte schopnost dítěte dotýkat se a cítit. Hračky do kočárku jsou k tomu ideální. Vyberte si veselé závěsné hračky a interaktivní hračky . Udrží pozornost miminka.

Obsahují několik zábavných prvků. Stimulovat pozornost a rozvoj smyslového vnímání. Jsou poutavé, šustí, cinkají, hrají, blikají. Vynikají svou barvou a na dotek příjemnými materiály.

Při manipulaci se otáčejí, houpou, vlní nebo se točí ve spirále . Nejčastějším materiálem je příjemný a měkký plyš.

  • ideální pro malé dětské ručičky, rozvoj jemné motoriky

Hračky do kočárku

Plyšová zvířátka

Plyšová zvířátka

Plyšové hračky pro nejmenší jsou nenahraditelným společníkem při mazlení a usínání. Doprovázejí dítě až do dospělosti. Najděte svému dítěti vysněného plyšáka z říše zvířátek, pohádek, princů a princezen nebo jiných roztomilých postaviček.

Je váš oblíbený medvídek nebo slon králem plyšáků? V pokoji, na cestách, v posteli si vyberte vhodného společníka.

Hračky s projektorem promění strop místnosti v jiskřivou oblohu plnou hvězd. Zazní melodie písní, cvrlikání ptáků nebo příjemné zvuky přírody.

  • plyšové hračky dodávají pocit bezpečí a pohody, jsou ideální pro mazlení a rozvíjení citů

Plyšové hračkyHračky pro děti

Hračky do vany a vody

Hračky do vany a vody

Multifunkční hračky do vany a vody přitahují pozornost pohybem, šploucháním vody, vydáváním zvuků nebo blikajícími světly. Vaše ratolesti už nebudou chtít opustit vanu.

Síťované kapsy na hračky do vody usnadňují jejich uložení. Po napuštění je snadno zafixujete přísavkami nebo suchým zipem nad vanou. Mějte vždy vše po ruce.

Vykoupejte své miminko bezpečně ve vaně nebo dětské vaně . Pořiďte si šikovnou dětskou postýlku do vany . Ideální sklon drží hlavičku nad vodou a miminko můžete pohodlně umýt.

  • ve vodě vytvářejí různé zábavné efekty, fyzikální jevy stimulují smysly a vnímání okolního světa

Hračky do vodyKojenecké plavkyHračky do vanyPlenkové plavky

Dětské postýlky

Dětské postýlky

Uložte své vykoupané miminko k odpočinku do dětské postýlky , ve které se bude cítit pohodlně. Lehátka stojí samostatně na stabilních nohách. Jsou vybaveny opěrkou hlavy, bezpečnostním pásem a hrazdičkou na zavěšení hraček. Uklidněte a uložte své miminko ke spánku příjemnými zvuky a vibracemi dětské postýlky.

Variantou je hnízdečko pro miminka k umístění na postýlku. Jsou příjemně měkké a miminka se v nich cítí bezpečně jako v maminčině bříšku. Zamilujete si je vy i vaše miminko.

  • možnost změny výšky a polohy miminka, možnost proměnit dětskou postýlku na kolébku nebo houpačku, jsou moderním doplňkem vašeho interiéru, zapojují miminko do rodinného života, když nespí, jsou vhodné i na cestování

Kojenecká lehátka

Hrací deky a podložky

Hrací deky a podložky

Hrací podložky a hrací deky jsou ideální pro ničím nerušenou zábavu pro miminka. Jsou vhodné pro skladování na podlaze. Zaručte bezpečnost dítěte a upoutejte jeho pozornost zábavnými aktivitami.

Umožněte dětem manipulovat s hračkami na odnímatelné prolézačce. Před chladem je ochrání izolační pěnová podložka . Skvěle poslouží jako pikniková deka při vašich procházkách.

Určitě se podívejte na přebalovací podložky . Využijete je na hraní doma nebo na hygienické přebalování kdekoli na cestách. Srolujte je do rolády a máte hotovo. Nebo si s sebou přibalte jednorázové přebalovací podložky .

  • protiskluzový povrch proti klouzání po podlaze pro bezpečné zvedání hlavy, plazení nebo první vstávání vhodný k odpočinku a hře
  • přebalovací podložky jednorázové přebalovací podložky

Panenky pro nejmenší

Panenky pro nejmenší

Veselé panenky znázorňující postavičky holčiček a chlapečků jsou nenahraditelnými společníky pro zdravý vývoj dítěte. Při hraní s panenkami vznikají partnerské vztahy.

Mají realistické vlastnosti a jsou vyrobeny z textilu a nezávadných PVC materiálů. Snadno se udržují v čistotě. Často nahrazují sourozence nebo kamaráda.

Obzvláště oblíbené jsou hadrové panenky . Chybí vám plačící panenka nebo panenka, která vydává realistické zvuky? Nevadí, nabídka je široká.

  • měkké a příjemné na dotek

Látkové panenkyPanenky

Nočníky

Nočníky

Bez nočníku to nejde. Kvalitní anatomické nočníky zaručují správné sezení dítěte. Zároveň jsou také hračkou pro zpříjemnění očekávané potřeby.

Mají barevné, kreativní tvary různých zvířátek nebo autíček. Jsou vybaveny madly.

Dokážou vydávat realistické zvuky , aby upoutaly pozornost. Děti se hravou formou naučí chodit na nočník.

  • snadná hygienická údržba

Nočníky

Přečtěte si také

Zimní pneumatiky pro bezpečnou jízdu na studených vozovkách

O nutnosti použití zimních pneumatik v náročných klimatických podmínkách zimy již asi není pochyb. Obecným doporučením je přezout na zimní pneumatiky, pokud okolní teplota klesne pod 7°C.

Domácí pekárny pro přípravu čerstvého chleba a pečiva

Rádi snídáte čerstvý, křupavý krajíc chleba nebo teplé voňavé pečivo? Pak si rozhodně pořiďte malou domácí pekárnu.

Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení

Objevte spolehlivého společníka pro každodenní i příležitostné vaření a pečení. Staňte se kreativním kuchařem. Připravte pokrmy z celého světa.

Tlakové hrnce pro zdravá jídla, šetřící energii a čas

Zvládněte přípravu svých oblíbených jídel za zlomek času. Zdravé vaření v páře pod vyšším tlakem výrazně zkracuje dobu přípravy a tím šetří energii.

Ekonomické televizory pro každého po celý rok

Moderní televizní přijímače jsou inteligentní, ekonomická SMART zařízení do každé domácnosti. Bohaté funkce, ultraplochý nadčasový design, vynikající obraz a zvuk je předurčily pro každodenní použití.

Jogurtovače – pomocníci na podporu přirozené imunity

Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.

Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů

Pára změkčuje a narovnává vlákna v textilu, čímž narovnává pomačkané oblečení a záhyby. Zároveň účinně dezinfikuje textilie.

Jak vybrat tu nejlepší kávu?

Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.

Domácí udírny pro přirozenou konzervaci a plnou chuť uzených mas

Spolu se sušením je uzení nejstarší formou konzervace potravin. Populární řeznictví a zpracování masa je výbornou příležitostí pro setkání celé rodiny a přátel.

Čištění oken – efektivní a moderní

Čištění oken, zrcadel, sprchových koutů nebo různých hladkých lesklých povrchů v domácnosti je často noční můrou. Dělejte to ale efektivně a moderně.

Relax při zimních sportech

Slovensko je krásná hornatá země s mnoha dobře vybavenými zimními středisky. Nabízejí skvělé prostředí pro relaxaci a sport s výbornými sněhovými podmínkami.

Jak vybrat správnou varnou desku?

Vybavte svůj moderní domov sklokeramickou varnou deskou nebo bezpečnou indukční varnou deskou. Vyzkoušejte inovativní, zábavné, snadné vaření a spoustu chytrých funkcí.