LAMPS - Letadlo na baterie 20cm

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 247 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm - popis produktu

Letadlo pro děti Aviaton letadlo: Všichni malí kluci si rádi hrají s hračkami, které imitují opravdové dopravní prostředky. Jednou z takovýchto hraček je letadlo Aviaton napájené bateriově, které se hodí pro všechny chlapce starší tří let. Letadlo Aviaton je charakteristické tím, že svítí a vydává zvuky. Díky svým rozměrům zhruba 20×17 cm je letadlo snadno manipulovatelné a hodí se pro větší i menší hochy. Letadlo Aviaton je napájené třemi tužkovými bateriemi AG13, které jsou součástí balení.   Klíčové vlastnosti hračky letadla Aviatonletadlo Aviaton je napájeno bateriověnabíjena třemi bateriemi AG13 (součástí balení)svítí a vydává zvukysnadno manipulovatelnávhodné pro chlapcepro děti od 3 letRozměry:20 × 17 cm 

Bílé dopravní letadlo s vysunutým podvozkem čeká na hlášení z navigační věže, aby mohlo vzlétnout. Děti s ním zajisté zažijí mnohá dobrodružství.

Funkčnost:

  • vydává světelné a zvukové efekty

Kupte dětem plastový model letadla!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Baterie: 3 x AG13 (jsou součástí) Délka: 20 cm

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm Letadlo na baterie 20 cmLetadlo na baterie se světlem a zvukem . Napájení 3x AG13 (jsou součástí balení). Rozměr letadla cca 20 x 17 cmMěřítko : 1:200Stáří 3+

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Lamps, v nabídce prodejce Alza.cz a je přizpůsoben male.

Produkt LAMPS - Letadlo na baterie 20cm popisuje EAN kód 8592386073317.

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm - parametry produktu

Určenímale
KategorieSvětla, Baterie, Hračky, Hračky pro děti, Autíčka
ZnačkaLamps
Určenímale
E-shopAlza.cz
EAN8592386073317

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm - historie ceny a dostupnosti

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm - další zajímavé produkty

LAMPS - Letadlo na baterie 20cm - jak nakoupit nejvýhodnější?