Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 140 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml - popis produktu

Samoopalovací mlha ASTRID Samoopalovací sprej 150 ml: Samoopalovací sprej značky Astrid ocení zajisté každý, kdo chce mít přirozeně zlatavou barvu pokožky bez opalování a bez účinků slunečního svitu. Tento samoopalovací krém je vhodný na tvář i tělo a díky lehkému složení se snadno aplikuje. Urychlovač opálení, který tento sprej Astrid obsahuje, zajistí snadné vstřebání a stejnoměrné, rychlejší a intenzivnější opálení pokožky. Hydratační komplex navíc napomáhá k dlouhodobému efektu opálení. Díky samoopalovacímu spreji Astrid bude vaše pokožka vždy zlatavě opálená. Klíčové vlastnosti samoopalovacího spreje ASTRIDPředstavuje produkt značky z dlouholetou tradicíSprej Astrid můžete aplikovat na tělo i tvářSamoopalovací sprej dodá zlatavou barvu pokožkyToto mléko Astrid se snadno nanášíObsahuje urychlovač opáleníHlavní složky:Hydratační komplex pomáhá dlouhodobému opálení.Aplikace:Naneste přípravek rovnoměrně v tenké vrstvě na čistou a suchou pokožku a důkladně rozetřete. Po nanesení si opláchněte ruce.Složení:Aqua, Glycerin, Propanediol, Dihydroxyacetone, Betaine, Ethoxydiglycol, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Lactic acid, Phenoxyethanol 

Dopřejte si zlatavě opálenou pokožku po celý rok!

Produkt Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml patří do skupiny produktů Přípravky na opalování, je v nabídce značky ASTRID, Astrid SUN, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Opalovací přípravky, patří pod značku ASTRID, Astrid SUN, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Opalovací kosmetika od značky ASTRID, Astrid SUN v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml popisuje EAN kód 8592297004042.

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml - parametry produktu

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml - historie ceny a dostupnosti

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml - další zajímavé produkty

Astrid Samoopalovací sprej na tvář a tělo 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?