ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml - popis produktu

Opalovací olej ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml: Olej na opalování ve spreji ASTRID SUN OF 20 vyniká svým složením obohaceným o multivitaminový komplex a abysinianový olej, který dodá pokožce bronzový odstín. Díky systému fotostabilních UV filtrů ji spolehlivě chrání před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Olej na opalování ve spreji ASTRID SUN OF 20 je skvělým pomocníkem pro bronzový odstín pokožky. Vyniká svým složením, které je obohaceno o multivitaminový komplex a abysinianový olej. Díky systému a vyváženému poměru fotostabilních UV filtrů spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Přípravek s ochranným faktorem 20 nabízí střední ochranu, byl dermatologicky testován. Jeho předností je voděodolnost, rychlá a snadná aplikace a nelepivé složení. Pokožku provoní příjemnou letní květinovo-kokosovou vůní.Aktivní látky:multivitaminový komplex (Beta-karoten, vitaminy E, C a F) a abysinianový olej urychlují opálení a zároveň podporují bezpečnější opalovánímrkvový a arašídový olej dodávají pokožce potřebnou hydrataci a zanechávají ji hedvábně jemnou a vláčnouPoužití:Olej aplikujte na suchou pokožku před pobytem na slunci. Nestříkejte přímo na obličej, ale naneste do dlaní a pak rozetřete. Vyhněte se okolí očí. Na ochranu celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je potřeba 36 g opalovacího přípravku, což představuje přibližně 6 čajových lžiček.Typ pokožky:Přípravek je vhodný pro všechny typy pokožky.Stupeň ochrany:StředníSložení:Paraffinum liquidum, C12-15 alkyl benzoate, Octocrylene, Isopropyl myristate, Caprylic/capric triglyceride, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Bis-ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl triazine, Methoxyphenyl triazine, Tocopheryl acetate, Parfum, VP/hexadecene copolymer, Phenoxyethanol, Crambe abyssinica seed oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Isopropyl myristate, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Linoleic acid, Amyl cinnamal, Hexyl cinnamal, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, BHT, Citric acid

Olej na opalování OF 20 Sun vám nabízí střední ochranu před slunečními paprsky. Díky konzistenci oleje se lehce roztírá a rychle vstřebává. Obsahuje D-panthenol, multivitaminový komplex (beta-karoten a vitaminy A, E, F) a zlatý palmový olej pro bronzové opálení. Je voděodolný a dermatologicky testovaný. V naší nabídce naleznete i další výrobky řady Sun .

Produkt ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Opalovací oleje, je v nabídce značky ASTRID a je designován unisex.

Produkt ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml označuje EAN kód 8592297002703.

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieOleje, Spreje, Opalování, Opalovací oleje
ZnačkaASTRID
Určeníunisex
EAN8592297002703

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml - historie ceny a dostupnosti

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml - další zajímavé produkty

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?