Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 325 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml - popis produktu

Opalovací mléko ASTRID SUN Rodinné mléko na opalování OF50+ 250 ml: Mléko od ASTRID SUN pro celou rodinu ochrání před nepříznivými vlivy slunečních paprsků vás i citlivou dětskou pokožku. ASTRID SUN Rodinné mléko s OF 50+ je voděodolné a vysoce fotostabilní (ochranný filtr se nerozpadá při dlouhodobém pobytu na slunci). Přípravek disponuje inovativním systémem ochrany UVA/UVB/IR/VL, chrání před UV zářením, infračerveným zářením a viditelným světlem. Vhodnost pro citlivou a dětskou pokožku je dána díky obsahu provitamínu D a bisabololu (složka heřmánku pravého). ASTRID SUN Rodinné mléko na opalování bylo dermatologicky testováno. Jeho složení potlačuje vznik alergických reakcí. Klíčové vlastnosti ASTRID SUN Rodinné mléko na opalování OF 50+ASTRID SUN Rodinné mléko s OF 50+ je vhodné pro vás i vaše dětiVysoký OF 50 a fotostabilní ochrana dělá z mléka to nejlepší, pro co se v létě můžete rozhodnoutOpalovací mléko od ASTRID SUN je voděodolnéPřípravek disponuje inovativním systémem ochrany UVA/UVB/IR/VL (ultrafialové, infračervené a viditelné záření)Obsah provitamínu D a bisabololu pečuje o citlivou a dětskou pokožku Rodinné opalovací mléko ASTRID SUN s OF 50+ bylo dermatologicky testovánoJeho složení potlačuje vznik alergických reakcíAplikace:Mléko nanášejte před sluněním rovnoměrně na pokožku. Dle potřeby během dne aplikaci opakujte.Složení:Aqua, Homosalate, Octocrylene, C12-15 alkyl benzoate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butyloctyl salicylate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Glycerin, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Ethylhexyl triazone, Potassium cetyl phosphate, Tapioca starch, Butylene glykol, Undecane, Hydrogenated palm glycerides, Arginine, 7-dehydrocholesterol, 1,2-hexanediol, Allantoin, Beta-glucan, Betaine, Bisabolol, Caprylyl glykol, Carnosine, Cetearyl alkohol, Decylene glykol, Ethylhexylglycerin, Helianthus annuus seed oil, Octyldodecanol, Panthenol, Parfum, Polyacrylate crosspolymer-6, Sodium cetearyl sulfate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium sulfate, T-butyl alkohol, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Triacontanyl PVP, Tridecane, Xanthan gum, BHT, Phenoxyethanol, Sodium benzoate.

Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun je určeno pro péči o celou rodinu včetně dětí. Nabízí velmi vysokou ochranu před škodlivými slunečními paprsky. Mléko je určeno na tělo i obličej, je vhodné i pro citlivou pokožku a je vysoce voděodolné.

Tento produkt se nachází v kategorii Přípravky na opalování, je v nabídce značky ASTRID, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je určen unisex.

Produkt Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Opalovací přípravky, patří pod značku ASTRID, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je navržen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací kosmetika od značky ASTRID v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je určen unisex.

Produkt Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml má EAN kód 8592297005810.

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml - parametry produktu

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml - historie ceny a dostupnosti

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml - další zajímavé produkty

Astrid Mléko na opalování pro celou rodinu OF 50+ Sun 250 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?