ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml - popis produktu

Tělový gel ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml: Ledově chladivé osvěžení po náročném letním opalování či pobytu u vody zažijete s chladivým gelem ASTRID SUN. Zklidnění pokožky vám dopřeje obsažené bio aloe vera. Mírní začervenání a pocit pálení kůže. Rovněž stojí za hydratací sluncem vysušené pokožky a chladivým efektem na kůži. Hydratace pokožky je zajištěna po dobu až 24 hodin. Obsah D-panthenolu, glycerinu a allantoinu dodá pokožce následnou péči po slunění. Gelová konzistence se lehce vmasíruje do pokožky a nezanechává nepříjemný lepivý pocit na kůži. Vhodné je přípravek před použitím vychladit pro umocnění jeho účinků. ASTRID SUN ledově chladivý gel je veganského složení. Klíčové vlastnosti ledově chladivého gelu po opalování ASTRID SUNASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování dodá vaší pokožce příjemné zklidněníPřítomnost bio aloe vera pokožku zklidní, mírní její začervenání a páleníDíky aloe vera je kůže dostatečně hydratovaná, a to po dobu až 24 hodinObsah D-panthenolu, glycerinu a allantoinu pokožku regeneruje a hojíGelová konzistence se lehce vmasíruje do pokožky a nezanechává nepříjemný lepivý pocit na kůžiPro umocnění účinků ASTRID SUN je vhodné jej před použitím nachladitASTRID SUN ledově chladivý gel je veganského složeníAplikace:Chladivý gel naneste rovnoměrně na pokožku po opalování, vtírejte jemně do kůže.Složení:Aqua, Glycereth-7 triacetate, Alcohol denat, Butylene glykol, Pentylene glykol,Allantoin,Aloe barbadensis leaf extract, Benzophenone-4, Biosaccharide gum-i, Bisabolol, Cellulose gum, Ceratonia siliqua gum, Chondrus crispus powder, Citric acid, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate kopolymer, Panthenol, Parfum, Peg-40 hydrogenated castor oil, Polysorbate 60, PPG-26-buteth-26, Sodium hydroxide, Sorbitan isostearate, Sucrose, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzyl salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool,CI 19140, CI 42090.

Ledově chladivý gel po opalování Sun s čistým extraktem z BIO aloe vera přináší pokožce po slunění hydrataci až na 24 hodin. Jedná se o produkt veganský, nelepí a zklidňuje pokožku po opalování.

Produkt ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělová kosmetika, vyrábí jej značka ASTRID a je designován unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělová kosmetika - od značky ASTRID a je designován unisex.

Produkt ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml patří do skupiny produktů Přípravky na opalování, je v nabídce značky ASTRID a je určen unisex.

Produkt ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml je označen EAN kódem 8592297005841.

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml - parametry produktu

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml - historie ceny a dostupnosti

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml - další zajímavé produkty

ASTRID SUN Ledově chladivý gel po opalování 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?