ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 140 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml - popis produktu

Samoopalovací krém ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml: Toužíte po přirozeném opáleném vzhledu po celý rok? Astrid hedvábná samoopalovací pěna dodá vaši tváři i tělu přirozenou zlatavě-bronzovou barvu již po první aplikaci. Pro dosáhnutí opáleného efektu není potřeba slunečního záření. Jeho lehké složení se okamžitě vstřebává a zajišťuje stejnoměrné, rychlejší a intenzivnější opálení pokožky. Hydratační komplex napomáhá navíc prodloužit efekt opálené pokožky. Díky pěnové textuře je aplikace samoopalovací pěny Astrid snadná a rychlá.  Klíčové vlastnosti samoopalovací pěny Astrid 150 mlSamoopalovací pěna značky AstridDodá pokožce zlatavě-bronzovou barvuNení potřeba slunečního zářeníSnadná a rychlá aplikaceAstrid zajišťuje stejnoměrné, rychlé a intenzivní opálení pokožkyHydratační komplex napomáhá prodloužit efekt opáleníPoužití:Nanášejte rovnoměrně na čistou a suchou pokožku tváře i těla. Neaplikujte přímo na obličej, naneste na dlaně a pak rozetřete, vyjma okolí očí. Pro intenzivnější odstín aplikujte opakovaně. Po každé aplikaci si ihned důkladně umyjte ruce. Dokud se přípravek zcela nevstřebá, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a ostatními předměty, aby bylo dosaženo stejnoměrného opálení.Složení:Aqua, Glycerin, Propanediol, Dihydroxyacetone, Betaine, Ethoxydiglycol, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Lactic acid, Phenoxyethanol

Hedvábná samoopalovací pěna s hydratačním komplexem je určena na tělo i tvář. Urychluje opálení, ihned se do pokožky vstřebává a výsledkem je přirozeně opálená pokožka. Po aplikaci je nutné důkladně si umýt ruce mýdlem .

Produkt ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml patří do skupiny produktů Přípravky na opalování, je v nabídce značky ASTRID, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je určen .

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací krémy, patří pod značku ASTRID, v nabídce prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je navržen .

Produkt ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml patří do skupiny produktů Opalovací přípravky, patří pod značku ASTRID, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je navržen .

Produkt ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml označuje EAN kód 8592297005858.

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml - parametry produktu

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml - historie ceny a dostupnosti

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml - další zajímavé produkty

ASTRID Hedvábná samoopalovací pěna 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?