ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml - popis produktu

Opalovací sprej ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml: Dětský opalovací sprej WET SKIN od ASTRID SUN pomůže ochránit pokožku vašeho dítěte nejvyšším faktorem OF 50. Díky obsahu provitamínu D a bisabololu (složka heřmánku pravého) působí sprej ochranně na citlivou dětskou pokožku. Opalovací sprej je vhodný na pokožku celého těla včetně obličeje. Dětský transparentní sprej na opalování ASTRID SUN WET SKIN OF 50 můžete nanášet na mokrou i suchou pokožku. Praktický rozprašovač umožňuje rovnoměrné nanášení. Přípravek chrání dětskou pokožku před infračerveným a ultrafialovým zářením a je vysoce voděodolný. Sprej ASTRID SUN WET SKIN byl dermatologicky testován. Klíčové vlastnosti dětského transparentního spreje na opalování ASTRID SUN WET SKIN OF 50ASTRID SUN WET SKIN OF 50 dětský transparentní sprej na opalování chrání pokožku těla i tváře při opalováníPraktický sprej umožňuje rovnoměrné nanášení a snadno se vtírá do pokožkyJako rodiče oceníte možnost aplikace i na mokrou pokožkuDíky obsahu provitamínu D a bisabololu (složka heřmánku pravého) působí sprej ochranněSprej pro děti od ASTRID SUN je vysoce voděodolný.Přípravek chrání dětskou pokožku před infračerveným a ultrafialovým zářenímSprej ASTRID SUN WET SKIN byl dermatologicky testovánAplikace:Nanášejte na pokožku celého těla, vetřete do kůže. Vyhněte se oblastí očí.Složení:C12-15 alkyl benzoate, Alcohol denat, C13-15 alkane, Homosalate, Octocrylene, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Butyloctyl salicylate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Polysilicone-15, Ethylhexyl triazone, Trimethylpentanediol/adipic acid/glycerin crosspolymer, 7-dehydrocholesterol, Bisabolol, Bis-ethylhexyl hydroxydimethoxy benzylmalonate, Octyldodecanol, Parfum, Tocopherol, Tocopheryl acetate, BHT.

Dětský transparentní sprej na opalování poskytuje pokožce širokospektrální ochranu před škodlivými vlivy UV záření. Jeho účinnost je 100 % i při aplikaci na mokrou pokožku. V naší nabídce naleznete i další výrobky řady Sun .

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací kosmetika od značky ASTRID a je určen .

Produkt ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml patří do skupiny produktů Dětská kosmetika, vyrábí jej značka ASTRID a je designován .

Produkt ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml je označen EAN kódem 8592297005001.

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieSpreje, Opalování, Opalovací kosmetika, Dětská kosmetika
ZnačkaASTRID
Určení
EAN8592297005001

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml - historie ceny a dostupnosti

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml - další zajímavé produkty

ASTRID SUN WET SKIN Dětský transparentní sprej na opalování OF50 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?