ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení - popis produktu

Opalovací krém ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení: Krém na opalování OF 30 je obohacené o D-panthenol a multivitaminový komplex a spolehlivě chrání pokožku dítěte před škodlivými vlivy UVA/UVB záření. Dopřejte vašim dětem bezpečný pobyt na slunci s krémem Astrid Sun OF 30! Krém na opalování poskytuje dětské citlivé pokožce ochranu během slunečných dní a zároveň o ní pečuje. Jedinečné složení je obohaceno o D-panthenol a multivitaminový komplex (vitamíny A, E, F). Jemná voděodolná textura se lehce roztírá a snižuje nutnost opakování nanášení přípravku po každém koupání. Krém udrží pokožku dítěte hebkou, dokonale hydratovanou a zdravou. Hlavní přednostiVysoká ochrana OF 30Extra pečující multivitaminový komplex D-panthenol, A, E, FPro citlivou dětskou pokožkuVyvážený poměr ochranných filtrů UVA + UVBS minerálními filtryHypoalergenníVysoce voděodolnýSnadno se aplikuje a rychle se vstřebává Použití:Nanášejte na suchou pokožku před pobytem na slunci a rozetřete, vyjma okolí očí.Složení:Aqua, Octocrylene, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Isohexadecane, PEG-30 dipolyhydroxystearate, C12-15 alkyl benzoate, Glycerin, PPG-15 stearyl ether, Titanium dioxide (nano), Dibutyl adipate, Cocoglycerides, Caprylic/capric triglyceride, C30-45 alkyl methicone, Hydrogenated polydecene, Pentylene glycol, Magnesium stearate, Tocopheryl acetate, Candelilla cera, Magnesium sulfate, Cetyl dimethicone, Polyhydroxystearic acid, Silica, Dimethicone, Stearalkonium hectorite, Propylene carbonate, Panthenol, Allantoin, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Tocopherol, Bisabolol, Linoleic acid, PEG-20 glyceryl laurate, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Decylene glycol, Ethylhexylglycerin, BHT

Dětský krém na opalování OF 30 Sun nabízí vašim dětem vysokou ochranu před škodlivými slunečními paprsky. Krém je určen na tělo i obličej, je vysoce voděodolný a má vyvážený poměr ochranných filtrů. Obsahuje D-panthenol a multivitaminový komplex (beta-karoten a vitaminy A, E, F).

Tento produkt se nachází v kategorii Opalovací krémy, patří pod značku ASTRID a je navržen .

Produkt ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení má přiřazen EAN kód 8592297000624.

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Opalování, Opalovací krémy
ZnačkaASTRID
Určení
EAN8592297000624

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení - historie ceny a dostupnosti

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení - další zajímavé produkty

ASTRID SUN Dětský krém na opalování SPF 30 75 ml - cestovní balení - jak nakoupit nejvýhodnější?