ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml - popis produktu

Opalovací mléko ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml: Dětské mléko na opalování OF 50 je obohacené o D-panthenol a multivitaminový komplex a spolehlivě chrání pokožku dítěte před škodlivými vlivy UVA/UVB záření. Dopřejte vašim dětem bezpečný pobyt na slunci s mlékem na opalování Astrid Sun OF 50! Tělové mléko poskytuje dětské citlivé pokožce ochranu během slunečných dní a zároveň o ní pečuje. Jedinečné složení je obohaceno o D-panthenol a multivitaminový komplex (vitamíny A, E, F). Jemná voděodolná textura se lehce roztírá a snižuje nutnost opakování nanášení přípravku po každém koupání. Mléko na opalování udrží pokožku dítěte hebkou, dokonale hydratovanou a zdravou. Hlavní přednostiVysoká ochrana OF 50Extra pečující multivitaminový komplex D-panthenol, A, E, FPro citlivou dětskou pokožkuVyvážený poměr ochranných filtrů UVA + UVBS minerálními filtryHypoalergenníVysoce voděodolnýSnadno se aplikuje a rychle se vstřebává Použití:Nanášejte na suchou pokožku před pobytem na slunci a rozetřete, vyjma okolí očí.Složení:Aqua, Octocrylene, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Isohexadecane, PEG-30 dipolyhydroxystearate, Glycerin, PPG-15 stearyl ether, Ethylhexylmethoxycinnamate, Titanium dioxide (nano), Dibutyl adipate, Aprylic/capric triglyceride, C30-45 alkyl methicone, Hydrogenated polydecene, Cocoglycerides, Pentylene glycol, Ethylhexyl triazone, Magnesium stearate, Tocopheryl acetate, Candelilla cera, Magnesium sulfate, Cetyl dimethicone, Polyhydroxystearic acid, Silica, Dimethicone, Stearalkonium hectorite, Propylene carbonate, Butyrospermum parkii, Parfum, Panthenol, Allantoin, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Tocopherol, Linoleic acid, PEG-20 glyceryl laurate, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Decylene glycol, Ethylhexylglycerin, BHT

Dětské mléko na opalování OF 50 Sun 200 ml nabízí vašim dětem vysokou ochranu před škodlivými slunečními paprsky. Mléko je určeno na tělo i obličej, je vysoce voděodolné a má vyvážený poměr ochranných filtrů. Obsahuje D-panthenol a multivitaminový komplex (beta-karoten a vitaminy A, E, F). V naší nabídce naleznete i další výrobky řady Sun .

Produkt ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml patří do skupiny produktů Opalovací krémy, patří pod značku ASTRID a je navržen .

Produkt ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml má EAN kód 8592297000600.

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Mléka, Opalování, Opalovací krémy
ZnačkaASTRID
Určení
EAN8592297000600

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml - historie ceny a dostupnosti

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml - další zajímavé produkty

ASTRID SUN Dětské mléko na opalování SPF 50 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?