Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml - popis produktu

Tělová pěna ASTRID SUN Chladivá regenerační pěna po opalování 150 ml:Přehnali jste to se sluněním a hledáte rychlou úlevu? Sáhněte po chladivé tělové pěně ASTRID SUN! Tato regenerační péče zklidní vaši pokožku díky obsahu D-panthenolu a dalších zklidňujících složek. Pleť hydratuje až na 48 hodin a dodá jí potřebné živiny. Odstraňuje tak pocit nepříjemného pnutí a pálení. Pleť si zachová pružnost a nesloupá se. Díky pěně ASTRID SUN se už sluníčka bát nemusíte.  Klíčové vlastnosti chladivé a regenerační pěny po opalování ASTRID SUN 150 ml Péče po opalování, která příjemně zchladí a zklidní podrážděnou pokožku Pěna ASTRID SUN odstraňuje pocit pálení a nepříjemného pnutí Zmírňuje zarudnutí S 10% obsahem D-panthenolu a dalších zklidňujících látek Hydratuje až na 48 hodin Vyživuje pokožku S ASTRID SUN se už sluníčka bát nemusíte Složení: Aqua, Panthenol, Isobutane, Alcohol denat., Polysorbate 20, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, Cetearyl glucoside, Cetearyl alcohol, Hydroxyethyl urea, Cetyl alcohol, Phenoxyethanol, Propane, Butane, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Lactic acid, Citric acid, Menthol, Alpha-isomethyl ionone.

Extra zklidňující chladivá péče po opalování s vysokým obsahem D-panthenolu napomáhá zklidnit podrážděnou pokožku po opalování. Poskytuje pocit chladivého osvěžení, hydratuje pokožku po dobu až 48 hodin a přispívá ke zmírnění pocitu pálení a zarudnutí. Obsažený panthenol pokožku zklidňuje, regeneruje a dodává jí pružnost.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělová kosmetika, vyrábí jej značka ASTRID a je designován unisex.

Produkt Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml patří do skupiny produktů Tělová kosmetika - od značky ASTRID a je designován unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Přípravky na opalování, je v nabídce značky ASTRID a je určen unisex.

Produkt Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml má přiřazen EAN kód 8592297004974.

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml - parametry produktu

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml - historie ceny a dostupnosti

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml - další zajímavé produkty

Astrid Chladivá regenerační pěna po opalování s 10 % panthenolem Sun 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?