Druhá sklizeň začíná v Assamu obvykle během května. Čaje, které z ní vzejdou, charakterizuje nádherné plné tělo a zaoblená chuť. Přesně to je případ lístků z plantáže Corramore rozprostírající se nedaleko Bhútánu. Skvělý nápoj, který z nich během pěti minut
Druhá sklizeň začíná v Assamu obvykle během května. Čaje, které z ní vzejdou, charakterizuje nádherné plné tělo a zaoblená chuť. Přesně to je případ lístků z plantáže Corramore rozprostírající se nedaleko Bhútánu. Skvělý nápoj, který z nich během pěti minut
Druhá sklizeň začíná v Assamu obvykle během května. Čaje, které z ní vzejdou, charakterizuje nádherné plné tělo a zaoblená chuť. Přesně to je případ lístků z plantáže Corramore rozprostírající se nedaleko Bhútánu. Skvělý nápoj, který z nich během pěti minut
Druhá sklizeň začíná v Assamu obvykle během května. Čaje, které z ní vzejdou, charakterizuje nádherné plné tělo a zaoblená chuť. Přesně to je případ lístků z plantáže Corramore rozprostírající se nedaleko Bhútánu. Skvělý nápoj, který z nich během pěti minut
Druhá sklizeň začíná v Assamu obvykle během května. Čaje, které z ní vzejdou, charakterizuje nádherné plné tělo a zaoblená chuť. Přesně to je případ lístků z plantáže Corramore rozprostírající se nedaleko Bhútánu. Skvělý nápoj, který z nich během pěti minut
Druhá sklizeň začíná v Assamu obvykle během května. Čaje, které z ní vzejdou, charakterizuje nádherné plné tělo a zaoblená chuť. Přesně to je případ lístků z plantáže Corramore rozprostírající se nedaleko Bhútánu. Skvělý nápoj, který z nich během pěti minut