ASALVO - Nosič na břicho pink

ASALVO - Nosič na břicho pink

ASALVO - Nosič na břicho pink

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 563 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASALVO - Nosič na břicho pink - popis produktu

Nosítko ASALVO Nosič na břicho pink:Miminko potřebuje cítit blízkost rodičů. Pokud upřednostňujete nošení děťátka na těle, bude se vám hodit nosítko Asalvo, které je navrženo pro děti od narození. Je připraveno k uchycení dítěte na břicho a na záda. Nošení na břiše vám dá možnost udržovat nepřetržitý kontakt s dítětem. Nosítko na záda mohou využívat starší děti, které jsou schopny samy stát nebo sedět. Nosítko pro děti vám umožní mít jej u sebe bez bolesti v rukou, protože jeho hmotnost efektivně rozložíte na své boky a ramena. Je zkonstruováno pro hmotnost dítěte od 3,6 do 9 kg. Pevnost a kvalitu látky zajišťuje spandex. Přezkové nosítko dovolí snadné nasazení a sundání děťátka. Nosítku nechybí ani polstrované popruhy. Klíčové vlastnosti nosítka ASALVO Nosič na břicho pink Asalvo nosítko pro miminko zaručuje pohodlné nošení miminka při sobě s volnýma rukama Je připraveno k uchycení dítěte na břicho a na záda Dokáže unést dítě o hmotnosti od 3,6 do 9 kg Nosítko na miminko je možné použít pro děti od narození Nosítko od narození zaručí důkladnou oporu zádům dítěte Spolehlivost a kvalitu látky zabezpečuje spandex Vaše děťátko se bude cítit jako v bavlnce díky možnosti nastavení ramenního popruhu Překřížitelné zadní popruhy jsou praktické pro těžší děti Nosítko si rychle získá oblibu vaši i vašeho potomka Nosítko Asalvo představuje vynikající způsob, jak nahradit klasický kočárek. Přizpůsobíte si jej přesně podle požadavků díky možnosti nastavení ramenního popruhu. Na zádech je možné překřížit popruhy, což bude užitečné v případě těžších dětí. Přitáhne vás dodatečné vybavení nosítka Nosítko Asalvo je nejen ideální pro rozvoj vazby mezi dítětem a rodičem, ale také nabízí prvky, které podpoří pohodlí. Komfortní nošení miminka je podporováno polstrovanými popruhy, díky nimž nebudete pociťovat žádné nepříjemné tlačení. Nosítko pro novorozence Asalvo zajistí stabilní podporu zádům dítěte, což má velký význam, obzvláště když miminko ještě nezvládá sedět samo. Rozměry: 34 × 56 cm (vך)

DĚTSKÝ NOSIČ Vhodný pro děti : od narození (min. 3,6kg) / max. 9kg Ideální pro společné procházky. VLASTNOSTI:Nosič je možné nosit vepředu i na zádech. Přední praktická kapsička na potřebné nezbytnosti. Polstrované ramenní popruhy pro pohodlné nošení. Reflekční prvky pro maximální bezpečnost dítěte i rodiče. Popruhy ve tvaru X pro bezpečné nošení. Rozměry: 94*56 (cm) Hmotnost: 0,75kg

Tento produkt naleznete ve skupině Nosiče dětí, patří značce Asalvo, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt ASALVO - Nosič na břicho pink patří do skupiny produktů Nosiče pro děti, patří pod značku Asalvo, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt ASALVO - Nosič na břicho pink označuje EAN kód 8435195918168.

ASALVO - Nosič na břicho pink - parametry produktu

ASALVO - Nosič na břicho pink - historie ceny a dostupnosti

ASALVO - Nosič na břicho pink - další zajímavé produkty

ASALVO - Nosič na břicho pink - jak nakoupit nejvýhodnější?