ASALVO - Nosič na břicho grey melange

ASALVO - Nosič na břicho grey melange

ASALVO - Nosič na břicho grey melange

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASALVO - Nosič na břicho grey melange - popis produktu

Nosítko ASALVO Nosič na břicho grey melange:Největší pocit bezpečí má miminko, když je poblíž svých rodičů. Pokud rádi nosíte děťátko na těle, můžeme vám doporučit nosítko Asalvo, které je určeno pro děti od narození. Dítě v něm uchytíte na břicho a na záda. Nošení na břiše vám poskytne neustálé spojení s dítětem. Nosítko na záda je ideální pro starší děti, které už samy stojí nebo sedí. Nosítko pro děti poskytuje komfortní metodu nošení po delší dobu, protože tento způsob umožňuje rovnoměrné rozložení jeho hmotnosti na vaše boky a ramena. Je vyvinuto pro hmotnost dítěte od 3,6 do 9 kg. Spolehlivost a kvalitu látky zaručí spandex. Přezkové nosítko umožní rychlé nasazení i sundání děťátka. Výbavu nosítka tvoří také polstrované popruhy. Hlavní vlastnosti nosítka ASALVO Nosič na břicho grey melange Asalvo nosítko pro miminko umožní nosit své dítě a zároveň mít volné ruce Je připraveno k uchycení dítěte na břicho a na záda Zvládne unést dítě o hmotnosti od 3,6 do 9 kg Nosítko na miminko je navrženo pro děti od narození Nosítko od narození se postará o kvalitní oporu zad dítěte Pevnost a kvalitu látky zajišťuje spandex Vaše děťátko si užije maximální pohodlí díky možnosti nastavení ramenního popruhu Překřížitelné zadní popruhy jsou praktické pro těžší děti Vy i vaše dítě rychle zvládnete nošení v nosítku Nosítko Asalvo představuje vynikající způsob, jak nahradit klasický kočárek. Vaše děťátko se bude cítit jako v bavlnce díky možnosti nastavení ramenního popruhu. Popruhy lze na zádech křížit, což se hodí zejména pro těžší děti. Objevte další přídavné prvky nosítka Nosítko Asalvo přináší kromě hlubší vazby mezi dítětem a rodičem také prvky, které zvyšují pohodlí obou. Komfort při nošení miminka přinášejí polstrované popruhy, díky nimž se nemusíte obávat žádného nepříjemného tlaku. Nosítko pro novorozence Asalvo zabezpečí stabilní oporu zádům dítěte, což je klíčové, zejména když miminko ještě není schopno sedět samostatně. Rozměry: 34 × 56 cm (vך)

DĚTSKÝ NOSIČ Vhodný pro děti : od narození (min. 3,6kg) / max. 9kg Ideální pro společné procházky. VLASTNOSTI:Nosič je možné nosit vepředu i na zádech. Přední praktická kapsička na potřebné nezbytnosti. Polstrované ramenní popruhy pro pohodlné nošení. Reflekční prvky pro maximální bezpečnost dítěte i rodiče. Popruhy ve tvaru X pro bezpečné nošení. Rozměry: 94*56 (cm) Hmotnost: 0,75kg

Produkt ASALVO - Nosič na břicho grey melange lze nalézt mezi produkty ve skupině Nosiče dětí, patří značce Asalvo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Market-24.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nosiče pro děti, patří pod značku Asalvo, v nabídce prodejce Alza.cz, Market-24.cz.

Produkt ASALVO - Nosič na břicho grey melange popisuje EAN kód 8435195917277.

ASALVO - Nosič na břicho grey melange - parametry produktu

ASALVO - Nosič na břicho grey melange - historie ceny a dostupnosti

ASALVO - Nosič na břicho grey melange - další zajímavé produkty

ASALVO - Nosič na břicho grey melange - jak nakoupit nejvýhodnější?