ASALVO - Nosič na břicho black

ASALVO - Nosič na břicho black

ASALVO - Nosič na břicho black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ASALVO - Nosič na břicho black - popis produktu

Nosítko ASALVO Nosič na břicho black:Miminko potřebuje cítit blízkost rodičů. Pokud rádi nosíte děťátko na těle, doporučíme vám nosítko Asalvo, které můžete používat pro děti od narození. Slouží k uchycení dítěte na břicho a na záda. Nošení na břiše vám umožní nepřetržitý kontakt s dítětem. Nosítko na záda je ideální pro starší děti, které už samy stojí nebo sedí. Nosítko pro děti nabízí pohodlný způsob nošení po delší dobu, protože hlavní výhodou je, že se hmotnost dítěte rovnoměrně rozkládá na vaše boky a ramena. Je zkonstruováno pro hmotnost dítěte od 3,6 do 9 kg. O pevnost a kvalitu látky se postará spandex. Přezkové nosítko poskytne pohodlný způsob nasazení a sundání děťátka. Do výbavy nosítka náleží také polstrované popruhy. Zásadní přednosti nosítka ASALVO Nosič na břicho black Asalvo nosítko pro miminko umožní nosit své dítě a zároveň mít volné ruce Je nachystáno k uchycení dítěte na břicho a na záda Zvládne nesení dítěte o hmotnosti od 3,6 do 9 kg Nosítko na miminko je dostatečně bezpečné pro děti od narození Nosítko od narození umožní kvalitní oporu zádům dítěte Spolehlivost a kvalitu látky zabezpečuje spandex Pohodlí vašemu děťátku zajistí možnost nastavení ramenního popruhu Zadní popruhy lze překřížit v případě těžších dětí Nosítko se stane rychle součástí vašeho každodenního života Nosítko Asalvo je skvělým náhradním řešením za klasický kočárek. Vaše děťátko bude mít vždy dostatek pohodlí díky možnosti nastavení ramenního popruhu. Popruhy můžete na zádech překřížit, což využijete především pro těžší děti. Oblíbíte si přidanou výbavu nosítka Nosítko Asalvo nejenže posiluje vztah mezi dítětem a rodičem, ale také dbá na pohodlí obou. Ke komfortnímu nošení miminka přispívají polstrované popruhy, díky nimž se vyhnete nepříjemnému tlačení. Nosítko pro novorozence Asalvo zaručuje důkladnou oporu dětským zádům, což je důležité, zejména pokud ještě miminko není schopno samostatně sedět. Rozměry: 34 × 56 cm (vך)

DĚTSKÝ NOSIČ Vhodný pro děti : od narození (min. 3,6kg) / max. 9kg Ideální pro společné procházky. VLASTNOSTI:Nosič je možné nosit vepředu i na zádech. Přední praktická kapsička na potřebné nezbytnosti. Polstrované ramenní popruhy pro pohodlné nošení. Reflekční prvky pro maximální bezpečnost dítěte i rodiče. Popruhy ve tvaru X pro bezpečné nošení. Rozměry: 94*56 (cm) Hmotnost: 0,75kg

Produkt ASALVO - Nosič na břicho black patří do skupiny produktů Nosiče pro děti, patří pod značku Asalvo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Nosiče dětí, patří značce Asalvo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ASALVO - Nosič na břicho black je označen EAN kódem 8435195918151.

ASALVO - Nosič na břicho black - parametry produktu

ASALVO - Nosič na břicho black - historie ceny a dostupnosti

ASALVO - Nosič na břicho black - další zajímavé produkty

ASALVO - Nosič na břicho black - jak nakoupit nejvýhodnější?