ArtMadex Regál ZONDA ZO9

ArtMadex Regál ZONDA ZO9

ArtMadex Regál ZONDA ZO9

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 160 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtMadex Regál ZONDA ZO9 - popis produktu

Nadčasová sektorová sestava ZONDA patří mezi novinku, která si za velmi krátkou dobu získala velkou oblibu. Sektorový nábytek ZONDA nabízí moderní design a mnoho různých komponentů, ze kterých si můžete sestavit obývací stěnu, dětský nebo studentský pokoj či kancelář přesně podle Vašich představ a potřeb. Nábytek ZONDA má bezúchytové otevírání . Policový regál ZONDA ZO9 poslouží Vám nejen jako praktický, ale také jako originální kousek nábytku ve Vašem pokoji. Regál je vyroben z kvalitních materiálů v jedinečném barevném provedení bílá s kombinací popel. Regál je dvou-dveřový s policemi a tyčí na zavěšení oblečení.

Materiál: DTD Rozměry: (VxŠxH) 140 x 120 x 40 cm Barevné provedení: bílý lesk/ popel

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt ArtMadex Regál ZONDA ZO9 patří do skupiny produktů Sestavy nábytku, je v nabídce značky ArtMadex, barevná varianta je šedá, materiál je DTD v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka ArtMadex, barevná varianta je šedá, materiálové provedení je DTD, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtMadex Regál ZONDA ZO9 patří do skupiny produktů Kancelářské regály, patří pod značku ArtMadex, barevné provedení je šedá, materiálové složení DTD, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtMadex Regál ZONDA ZO9 - parametry produktu

BarvaBílá
Výška140 cm
MateriálDTD
Typ regáluŠiroké
BarvaŠedá
Šířka120 cm
Typ regáluNízké
Typ regáluS dvířky
KategorieNábytek, Regály, Sestavy nábytku, Kancelářský nábytek, Kancelářské regály, Kancelářské sestavy
ZnačkaArtMadex
Barvašedá
MateriálDTD
E-shopMujnabytek.cz

ArtMadex Regál ZONDA ZO9 - historie ceny a dostupnosti

ArtMadex Regál ZONDA ZO9 - další zajímavé produkty

ArtMadex Regál ZONDA ZO9 - jak nakoupit nejvýhodnější?