ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 710 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení - popis produktu

Sektorový nábytek TESSA je navržen pro všechny ty, kteří jsou milovníky světlých barev a moderních interiérů. Tato moderní sektorová kolekce nábytku vhodného pro zařízení jídelen a obývacích pokojů splní všechna vaše očekávání pokud jde o funkčnost či o vizuální potřeby. Do očí bijící moderní barevné provedení bílá alpská/bílý lesk/dub strirling světlý je zárukou nadčasovosti, díky čemuž bude nábytek i po několika letech působit velmi současně. Pokud tedy hledáte nábytek, který Vám bude dělat společnost několik let, aniž by vyšel z módy kolekce TESSA je pro Vás ta pravá.

Pohodlné každodenní používání vitríny TESSA No V02 zajistí dvířka s tichým zavíráním. Nohy jsou plastové. K vitríně TESSA No V02 je možné doobjednat LED osvětlení KLIPS DOJO 3D - 1 PKT - HLT v ceně 36,- €.

Materiál: laminovaná dřevotřísková deska / MDF Barevné provedení: korpus bílá alpská / dvířka bílý lesk / detaily dub strirling světlý Rozměry: (ŠxVxH) 74 x 165,5 x 36,1 cm

Tento produkt naleznete ve skupině LED osvětlení od značky ArtExt, v barvě béžová, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení patří do skupiny produktů Obývací stěny, je v nabídce značky ArtExt, v barvě béžová v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Nábytkové osvětlení, vyrábí jej značka ArtExt, v barvě béžová, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení - parametry produktu

ProvedeníLED osvětlení
BarvaBílá
BarvaBéžová
DekorDub
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyVysoké vitríny
Výška165,5 cm
LED osvětleníOsvětlení za příplatek
Typ vitrínyVitríny se sklem
Typ vitrínySamostatně stojící vitríny
KategorieNábytek, Osvětlení, LED osvětlení, Obývací stěny, Vitríny, Nábytkové osvětlení, LED osvětlení do vitrín
ZnačkaArtExt
Barvabéžová
E-shopMujnabytek.cz

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení - historie ceny a dostupnosti

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení - další zajímavé produkty

ArtExt Vitrína TESSA No V02 Provedení: LED osvětlení - jak nakoupit nejvýhodnější?