ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO - popis produktu

Dávkovač mýdla OTELLO

Kvalitní koupelnové doplňky v různých barvách jsou stále oblíbenější. Dávkovač mýdla OTELLO vyrobený z porcelánu v šedé barvě splní svůj účel a díky modernímu provedení poslouží také jako dekorace. V nabídce máme i stejnou mýdelničku, sklenici na kartáčky a wc kartáč, můžete si tedy vyskládat set, který si můžete barevně sladit s koupelnovým textilem .

Materiál: porcelán Rozměry ( ŠxVxH): 8 x 18,5 x 6 cm Barevné provedení: tmavě šedá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnové doplňky od značky ArtAWD, barevná varianta je šedá, je vyroben z materiálu porcelán v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO patří do skupiny produktů Dávkovače mýdla, vyrábí jej značka ArtAWD, v barvě šedá, materiálové provedení je porcelán, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO - parametry produktu

BarvaŠedá
MateriálPorcelán
TypDávkovač mýdla
KategorieKoupelny, Koupelnové doplňky, Mýdla, Dávkovače, Dávkovače mýdla
ZnačkaArtAWD
Barvašedá
Materiálporcelán
E-shopMujnabytek.cz

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO - historie ceny a dostupnosti

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO - další zajímavé produkty

ArtAWD Dávkovač mýdla OTELLO - jak nakoupit nejvýhodnější?