Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1,  440g

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1,  440g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 316 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g - popis produktu

Popis: Rychlé ohřátý pokrm Arpol podobně jako americké MRE obsahuje tato vojenská dávka Bezplamenná ohřívač. Co se týče srovnání s americkým Meal Ready to Eat je hlavní výhodou potravinového balíčku Arpol přísná kontrola zdravotní nezávadnosti výrobku. Výhodou balíčku Arpol ROP je rychlost, s jakou můžete začít obědvat a to bez klasického vařiče i bez větší námahy. Balíčky jsou čerstvé, s dostatečně dlouhou dobou spotřeby, zatímco americké MRE mají obvykle neznámé data spotřeby. Vyhovuje vojenským standardům NATOObsah balení: bezplamennou ohřívač (návod uvnitř, vaničku vložte do hotpack sáčku víčkem na bílou podložku), voda do ohřívače 45 ml, lžička, ubrousek, sůl, pepř, ohřívač je americké výroby a funguje na principu chemické reakceCelkové množství energie: 380,79 kcal.Celkové hmotnostní balení: 440 gLasagne 300 g(50% těstoviny (krupice, pšeničná mouka), voda, vepřové maso, sýr, koření (celer, dochucovadla a vůně E 621 a E 635, sůl), rajčatový protlak, zahušťovadlo E 1422, olej. Alergeny: obsahuje lepek, vejce, celer, mléko, může obsahovat stopy hořčice a sóji). Chraňte před přímým slunečním zářením.Skladujte při teplotě od 4 ° C do 25 ° CPoužijte:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody:chutné MRE, potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Produkt Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g patří do skupiny produktů Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená.

Tento produkt se nachází v kategorii Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená.

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g - historie ceny a dostupnosti

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g - další zajímavé produkty

Arpol Vojenská potravinová dávka MRE ROP, set 1, 440g - jak nakoupit nejvýhodnější?