Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 - popis produktu

Ariete Xvapor Deluxe 4146 přitom oceníte při čištění větších prostorů, kdy narážíte na různé typy povrchů. Hodí se tak pro ekologické čištění podlah, koberců, nábytku, ale také kachliček, dřeva nebo plastu. A pokud máte doma zvířecí mazlíčky, je koupě parního čističe dvojnásob rozumná. Parní čističe je totiž nebudou zatěžovat chemikáliemi, na které jsou naši mazlíčci mnohem náchylnější než my. Mimořádně efektivně přitom parní čištění odstraňuje i zvířecí alergeny z koberců, nábytku, pelíšků či klecí, ale i z terárií a akvárií, takže se skvěle hodí i do rodin s alergiky.

Vyšší výkon i objem

Společnost Ariete vám nabízí parní čistič, jenž předčí i vaše největší očekávání. Základem je odolná nerezová nádržka s nadstandardní kapacitou 1,6 l, chráněná bezpečnostním uzávěrem. Zařízení působí na nečistoty s vylepšením tlakem 5 bar a dokáže pracovat výkonem až 1 500 W. Bez obtíží si zvládne poradit s nečistotami v celém domě nebo bytě a vysoký výkon jasně ukazuje, že úklid s ním bude ještě jednodušší než u jeho předchůdců.


60 minut provozu

Kabel dlouhý 6 metrů vám nabídne dostatek flexibility a prostoru k užívání. Čistič zvládne nepřetržitě pracovat až 60 minut bez nutnosti dodání vody, čímž se řadí na vrchol nabídky výrobce.


Bohaté příslušenství

Součástí balení je bohaté příslušenství, s nímž lze čistič použít v domácnosti na čištění téměř čehokoliv. Nechybí dva kusy prodlužovací trubice pro ještě větší komfort při uklízení, tryska, nástavec na čištění podlah, nástavec na čištění oken, velký kruhový kartáč, malý kruhový kartáč, trychtýř, odměrka, vysokotlaká tryska, nástavec na čalounění a návlek na čištění podlah. V Ariete navíc nezapomněli ani na praktičnost. Proto si můžete všimnout průsvitného dna, které představuje prostor pro uskladnění příslušenství. 


Čištění akvárií

Každý, kdo má doma akvárium či terárium ví, že jejich čištění není nejjednodušší a nejrychlejší. Parní čistič vám s tím pomůže. Písek či štěrk stačí nasypat do cedníku a proudem páry jej vyčistit. Zvládnete to tak zcela bez chemických prostředků, což je velké pozitivum. Párou přitom můžete vyčistit i skleněné plochy a například se v akváriu zbavit řas a dalších nečistot.

Dodávané příslušenství

  • 2 kusy prodlužovací trubice
  • Tryska
  • Nástavec na čištění podlah
  • Kartáč na podlahy
  • Nástavec na čištění oken
  • Velký kulatý kartáč
  • Malý kulatý kartáč
  • Vysokotlaková hubice
  • Příslušenství na čištění oken
  • Kartáč a hadřík na čalounění
  • Návlek na čištění podlah
  • Trychtýř
  • Nádobka na vodu
Technické parametry
Příkon 1500 W
Objem nádoby 1,5 l
Délka přívodního kabelu 6 m
Hmotnost 3 kg
Barva Bílá/modrá

Parní čistič Výkon 1500W Bojler z nerez. oceli s užitnou kapacitou 1600ml Čas zahřátí 8min Tlak 5 barů Bezpečnostní kryt Indikátor zapnutí a připravenosti Tlačítko zapnutí/vypnutí Možnost regulace páry Délka kabelu 6m Doba provozu 60min Příslušenství v těle přístroje 2ks prodlužovací trubice Tryska Nástavec na čištění podlah Nástavec na čištění oken Velký kruhový kartáč Malý kruhový kartáč Trychtýř Odměrka Vysokotlaká tryska Nástavec na čalounění Návlek na čištění podlah

Tento produkt naleznete ve skupině Parní mopy, je v nabídce značky ARIETE.

Produkt Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 patří do skupiny produktů Vysokotlaké čističe, patří pod značku ARIETE.

Tento produkt se nachází v kategorii Parní čističe, je v nabídce značky ARIETE.

Produkt Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 má přiřazen EAN kód 8003705114609.

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 - parametry produktu

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 - historie ceny a dostupnosti

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 - další zajímavé produkty

Parní čistič Ariete Xvapor Deluxe 4146 - jak nakoupit nejvýhodnější?