BINO Abeceda se zvířátky, Anglická

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 359 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická - popis produktu

Didaktická hračka Anglická abeceda se zvířátky: Potrénujte dětské prstíky i jejich znalosti anglického jazyka pomocí didaktické hračky - Anglická abeceda se zvířátky. Hračka je vyrobená z kvalitního dřeva. Pestré provedení děti zaujme. Při skládání abecedy si hrou procvičí jemnou motoriku a koordinaci pohybů.  Zejména si však mohou procvičit abecedu i zvířátka v anglickém jazyce. Hračka je vhodná pro děti od 18 měsíců.  Klíčové vlastnosti didaktické hračky - Anglická abeceda se zvířátky Didaktická hračka Anglická abeceda se zvířátky je vyrobena z kvalitního dřeva Procvičení jemné motoriky a koordinace pohybůDěti si procvičí abecedu a zvířátky v angličtiněAtraktivní zpracování děti zaujmeVhodné pro děti od 18 měsíců

Abeceda se zvířátky

Abeceda se zvířátky představuje zábavnou a hravou formou jak si rozšířit slovní zásobu v angličtině. Pod barevnými písmeny, která stráží roztomilá zvířátka, se po odkrytí objeví jejich název v anglickém jazyce. Děti si tak zároveň procvičí jak paměť a pozornost, tak jemnou motoriku a koordinaci pohybů.

Věk: 3+

Oblíbená hračka vhodná pro všestranné učení nejrůznějších dovedností. Uchopování a skládání jednotlivých puzzle kousků je dobrým pomocníkem při procvičování jemné motoriky a koordinace pohybu.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Bino, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BINO Abeceda se zvířátky, Anglická lze nalézt mezi produkty ve skupině Didaktické hračky, patří značce Bino, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt BINO Abeceda se zvířátky, Anglická je označen EAN kódem 4011768702521.

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická - parametry produktu

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická - historie ceny a dostupnosti

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická - další zajímavé produkty

BINO Abeceda se zvířátky, Anglická - jak nakoupit nejvýhodnější?