JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini - popis produktu

Senzor Jumper Medical AngelSounds JPD-100S Mini: Jste nastávající maminka a ráda byste slyšela tlukot srdíčka vašeho miminka, abyste se ujistila, že je všechno v pořádku nebo si jen užívala chvíle se svým nenarozeným drobečkem? Prenatální odposlech srdečních ozev AngelSounds JPD-100S Mini je ideální volbou. Ruční ultrazvuk AngelSounds se snadno ovládá, funguje na baterie a je malý a lehký, takže si ho kamkoli můžete vzít s sebou. Nechybí výstup na sluchátka a regulace hlasitosti. Nemusíte se rovněž bát, že by přístroj miminku nějak ublížil, jeho intenzita je menší než 100 mW/cm2, což je méně než při standardním ultrazvukovém vyšetření. Přístroj AngelSounds využijete i po porodu k uklidnění miminka - nahrajete do něj zvuk vašeho srdce. Klíčové vlastnosti prenatálního odposlechu AngelSounds JPD-100S MiniPrenatální odposlech AngelSounds JPD-100S Mini pro všechny nastávající maminkyK poslechu ozev miminka, abyste se ujistila, že je vše v pořádku nebo strávila příjemnou chvíli s miminkemSnadné ovládání, stačí zapnout a přiložit na břichoFunguje na 9V baterii (je součástí balení)Malý a lehký, můžete jej vzít kamkoli s sebouVýstup na sluchátka, regulace hlasitostiOvládání pomocí mobilní aplikaceIntenzita menší než při standardním ultrazvukovém vyšetření (100 mW/cm2)Odposlech AngelSounds tedy miminku nijak neublížíPro lepší přenos je vhodné aplikovat na břicho dětský olej nebo ultrazvukový gelPo porodu do přístroje můžete nahrát zvuk vašeho srdce k uklidnění miminkaPrenatální odposlech AngelSounds JPD-100S Mini je vhodný pro maminky od 12. - 14. týdně těhotenství Obsah balení:Přístroj AngelSoundsSluchátkaBaterieNávod

AngelSounds JPD-100S Mini – prenatální odposlech srdečních ozev , představuje skvělou možnost pro všechny nastávající maminky, aby mohli monitorovat srdeční ozvy jejich nenarozeného dítěte. S tímto ručním ultrazvukem může maminka naslouchat tlukotu srdce svého dítěte kdykoliv a mít tak klid, že je s děťátkem všechno v pořádku.

Produkt JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini označuje EAN kód 8594179144693.

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini - parametry produktu

Určeníunisex
EAN8594179144693

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini - historie ceny a dostupnosti

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini - další zajímavé produkty

JUMPER MEDICAL Odposlech prenatální AngelSounds JPD-100S Mini - jak nakoupit nejvýhodnější?